Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Mosquito Old Town Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Poselska 17

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Mosquito Old Town Apartments bevinden zich op Poselska 17 Street (.

VANAF DE LUCHTHAVEN
Komt u met het vliegtuig, de makkelijkste manier om ons hostel te krijgen is om de trein vertrekken vanaf de luchthaven trein terminal naar het Centraal Station nemen.

Vanaf de luchthaven terminal gebouw is er een gratis shuttlebus, die u naar de trein terminal of je kan gewoon lopen 200meter.

De trein rijdt van 05:24 tot 22.24 uur.

Het ticket is voor 12 PLN / 20 PLN rondreisticket (je kunt het kopen in de trein).

Het duurt ongeveer 19 minuten naar het centraal station te komen. Volg dan de onderstaande instructies.

In geval van late aankomst is er ook nachtbus 902 naar Krakau.

De goedkoopste manier om Krakau te krijgen is om een ​​lokale bus nummer 208, 292 of 902. Een rit kost 4,00 PLN / 2,00 PLN (met korting) te nemen, maar het laatste tot 45 minuten. Bus brengt u naast het treinstation en dan volg aanwijzingen hieronder geschreven.

BUS / COACH

Er zijn twee niveaus van het busstation. Als je op het eerste niveau naar beneden tot het niveau 0. Op het niveau O naar de ingang van de tunnel en wordt u op het station en volg de aanwijzingen hieronder
Vanaf het treinstation:

1. VOET

Verlaat het station en ga naar beneden naar de tunnel vervolgens linksaf bij de trap die je zal leiden naar het hoofdgebouw van het station. Ga richting het gebouw en voordat je binnenkomt rechtsaf als je ziet Galeria Krakowska (groot winkelcentrum). Wanneer je de grote vierkante kop bereiken voor het hotel met de naam 'Andels'. Aan de linkerkant van het hotel vindt u de tunnel die leidt naar het centrum van de stad te vinden. Aan de andere kant van de onderdoorgang naar links en ga verder met het park. Na ongeveer 7 minuten lopen rechtsaf de Dominikańska straat (straat met de trambaan). De eerste straat links is de Poselska straat. Ga samen met kleine rechtsaf en nummer 17 zal aan uw linkerkant (de grote houten poort naast 'Trzy PAPRYCZKI' Restaurant

2. Met de tram

Als je geen zin om te wandelen, kunt u Mosquito Apartments de tram. Verlaat het station en ga naar beneden naar de tunnel vervolgens linksaf bij de trap die je zal leiden naar het hoofdgebouw van het station. Ga richting het gebouw en voordat je binnenkomt rechtsaf als je ziet Galeria Krakowska. Wanneer u bij de grote sqare verder langs het Hoofdgebouw van het treinstation. Op het einde van het plein vindt u een tramhalte aan uw rechterhand. Je moet de tram nr 10 (post in de richting van Łagiewniki) nemen. Je moet af te nemen bij de tweede halte (Sw. Gertrudy). Als je uit je tram moet je de Dominikańska straat nemen (straat met de trambaan snijden van het park). Doorheen het park. De eerste straat links is Poselska straat. Ga samen met kleine rechtsaf en nummer 17 zal aan uw linkerhand (de grote houten poort naast 'Trzy PAPRYCZKI' Restaurant). Je hebt het gehaald!

DE TRAM TICKETS

Op de tramhalte naast het centraal station en in elke tram (in de eerste wagon) kunt u machines waar u tram kaartjes kunnen kopen (ze hebben verschillende taalopties Engels ook) vinden. Een enkele rit voor 20 minuten (meer dan genoeg voor je) kost 2,80 PLN. Vergeet niet! Je moet je ticket zo snel als je de tram (zelfs degene die je gekocht in een machine in de tram) in te voeren valideren!


AIRPORT PICK UPS!

Wij organiseren een airport pick-up voor je. Stuur ons verzoek per e-mail met uw naam, vluchtnummer, de dag van aankomst en wij halen u op en brengen meteen naar het hostel.
Airport pick-up luchthaven van Balice: 80 PLN (1-4 personen), 100 PLN (5-8)

Airport pick-up van Katowice Pyrzowice Airport: 330 PLN (1-4 personen), 360 PLN (5-8 personen)

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.