X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Mosquito Old Town Apartments

Poselska 17, Krakow, Polen

Kaart & Route


93%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 93%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Mosquito Old Town Apartments bevinden zich op Poselska 17 Street (.

VANAF DE LUCHTHAVEN
Komt u met het vliegtuig, de makkelijkste manier om naar ons hostel is om de trein vertrekt vanaf het vliegveld trein terminal naar het Centraal Station nemen.

Vanaf de luchthaven terminal gebouw is er een gratis shuttlebus, die u naar het trein-terminal of je kunt gewoon lopen 200meter.

De trein rijdt van 05:24 tot 22.24 uur.

Het kaartje is voor 12 PLN / 20 PLN ronde ticket (je kunt het kopen in de trein).

Het duurt ongeveer 19 minuten naar het centraal station. Volg dan de instructies hieronder.

In geval van late aankomst is er ook nachtbus 902 naar Krakau.

De goedkoopste manier om naar Krakow is een lokale bus nummer 208, 292 of 902 nemen. Een rit kost 4,00 PLN / 2,00 PLN (korting) maar het duurt maximaal 45 minuten. Bus brengt u naast het treinstation te nemen en vervolgens volg de aanwijzingen hieronder geschreven.

BUS / COACH

Er zijn twee niveaus van het busstation. Als je op het eerste niveau naar beneden gaan naar niveau 0. Op het niveau O naar de ingang van de tunnel en wordt u op het treinstation en volg de onderstaande aanwijzingen
Vanaf het treinstation:

1. TE VOET

Verlaat het station en ga naar beneden naar de tunnel sla dan linksaf bij de trap die u zal leiden tot het hoofdgebouw van het station. Ga richting het gebouw en voordat je het voer neemt een bocht naar rechts als je ziet Galeria Krakowska (groot winkelcentrum). Wanneer je de grote vierkante kop voor het hotel met de naam 'Andels' te bereiken. Aan de linkerkant van het hotel vindt u de tunnel die leidt naar het centrum van de stad te vinden. Aan de andere kant van de tunnel loopt u naar links en ga verder met het park. Na ongeveer 7 minuten lopen rechtsaf naar Dominikańska straat (straat met de trambaan). De eerste straat links is de Poselska straat. Gaan samen met kleine draai rechtsaf en nummer 17 zal aan uw linkerhand (de grote houten poort naast 'Trzy PAPRYCZKI' Restaurant

2. Met de tram

Als je geen zin hebt, kunt u naar Mosquito Apartments komen met de tram. Verlaat het station en ga naar beneden naar de tunnel sla dan linksaf bij de trap die u zal leiden tot het hoofdgebouw van het station. Ga richting het gebouw en voordat je het voer neemt een bocht naar rechts als je ziet Galeria Krakowska. Als je bij de grote sqare verder langs het Hoofdgebouw van het treinstation. Op het einde van het plein vindt u een tramhalte aan uw rechterhand. Je moet de tram nemen nr 10 (post in de richting van Łagiewniki). Je hebt af te nemen bij de tweede halte (Sw. Gertrudy). Als je uit je tram moet je de Dominikańska straat nemen (straat met de tram tracks snijden van het park). Passeren door het park. De eerste straat links is Poselska straat. Gaan samen met kleine draai rechtsaf en nummer 17 zal aan uw linkerhand (de grote houten poort naast 'Trzy PAPRYCZKI' Restaurant). Je hebt het gehaald!

DE TRAM TICKETS

Aan de tramhalte naast het centraal station en in elke tram (in de eerste wagon) kunt machines waar u tram kaartjes kunt kopen (ze hebben verschillende taalopties Engels ook) vinden. Een enkele rit voor 20 minuten (meer dan genoeg voor je) kost 2,80 PLN. Vergeet niet! U moet valideren van uw ticket zodra u de tram (zelfs degene die je kocht in een machine in de tram) in te voeren!


AIRPORT PICK UPS!

Wij organiseren een Airport Pick Up voor jou. Stuur ons verzoek per e-mail met uw naam, vluchtnummer, de dag van aankomst en wij halen u op en recht te brengen naar het hostel.
Airport pick-up luchthaven van Balice: 80 PLN (1-4 personen), 100 PLN (5-8)

Airport pick-up van Katowice Airport: 330 PLN (1-4 personen), 360 PLN (5-8 personen)