X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Mithila Hotel

972 Sutter Street, San Francisco, Verenigde Staten

Kaart & Route


58%Klassement

  • 50%Waarde voor uw geld
  • 75%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 60%Personeel
  • 50%Sfeer
  • 35%Properheid
  • 50%Faciliteiten

Vertaald door Google Selecteer foto's op de website hier, en de 5e foto is een kaart.

Van Greyhound:
Uitgang van Greyhound's Transbay Terminal in het centrum van San Francisco, en start gaan Southwest op Mission Street naar First Street. Sla rechtsaf naar First Street en over te steken naar de andere kant van Market Street. Sla linksaf op Market Street en blijven gaan zuidwesten op Market Street tot u een lichte rechtsaf Sutter Street maken. Doorgaan op Sutter Street voor een paar blokken en het hotel zal aan de rechterkant net voorbij Leavenwoth Street.

Van Amtrak:
Van Shopping Center Station van Amtrak (SFS), over te steken naar de andere kant van Market Street en loop Powell St, na de Cable Cars. Sla linksaf Sutter en het hotel zal aan de rechterkant net voorbij Leavenworth Street.

Van Vliegvelden:
Vanaf de internationale luchthaven van San Francisco, ga naar het BART-station vinden op niveau 3 van de Internationale Terminal en neem een ​​trein in de richting van Dublin of Pittsburg. Afslag Powell St. Station. Wanneer u de trein op het Powell St. station verlaat, neemt u de roltrap gemarkeerd 'Hallidie Plaza', en als je eenmaal door de tourniquets rechtsaf in de richting van Hallidie Plaza (niet betreden winkelcentrum), afrit station en aan uw rechterhand zal een andere roltrap naar Powell St. Sla linksaf bij de top van de roltrap en loop Powell St zijn, na de Cable Cars. Sla linksaf Sutter en het hotel zal aan de rechterkant net voorbij Leavenworth Street.