X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Mithila Hotel

972 Sutter Street, San Francisco, Verenigde Staten

Kaart & Route


69%Klassement

  • 63%Waarde voor uw geld
  • 73%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 79%Personeel
  • 63%Sfeer
  • 66%Properheid
  • 59%Faciliteiten

Vertaald door Google Selecteer foto's op de site hier, en de 5e foto is een kaart.

Van Greyhound:
Verlaten van Greyhound's Transbay Terminal in het centrum van San Francisco, en start gaan Southwest op Mission Street richting First Street. Sla rechtsaf naar First Street en over te steken naar de andere kant van de Straat van de Markt. Sla linksaf op Market Street en blijven gaan zuidwesten op Market Street tot u een flauwe bocht naar rechts op Sutter Street maken. Doorgaan op Sutter Street voor een paar blokken en het hotel zal aan de rechterkant net voorbij Leavenwoth Street.

Van Amtrak:
Van Shopping Center Station Amtrak's (SFS), over te steken naar de andere kant van de Straat van de Markt en loop Powell St, na de Cable Cars. Linksaf Sutter en het hotel zal aan de rechterkant net voorbij Leavenworth Street.

Van luchthavens:
Vanaf de internationale luchthaven van San Francisco, ga naar het BART-station vinden op niveau 3 van de internationale terminal en de trein nemen in de richting van Dublin of Pittsburg. Afslag bij Powell St. Station. Als je de trein op het Powell St. station verlaat, neemt u de roltrap gemarkeerd 'Hallidie Plaza', en als je eenmaal door de tourniquets passeren rechtsaf in de richting van Hallidie Plaza (denk winkelcentrum niet betreden), uitgang van het station en aan uw rechterhand zal een andere roltrap naar Powell St. Sla linksaf bij de top van de roltrap en loop Powell St, na de Cable Cars. Linksaf Sutter en het hotel zal aan de rechterkant net voorbij Leavenworth Street.