X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Merak House

Besarina Cikma 5, Sarajevo, Bosnië-Herzegovina

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Als zij afkomstig zijn van de belangrijkste bus-of treinstation gewoon springen in de tram NO.1 in de buurt. Verlaat de tram bij Bascarsija belangrijkste tramstation.
Nadat je uit de tram, op de belangrijkste tram-station van de Bascarsija's, volg de spoorweg voor nog 10-15 meter. U moet de ORANGE reclame met HOSTEL POSILLIPO zien (want het is dezelfde receptie) teken, of kunt u:

door het volgen van het spoor neemt u de eerste straat (Besarina Cikma No.5) aan de rechterkant, en daar zult u ons vinden!

Ook grote Sarajevo fontein Sebilj die wordt geplaatst op Sarajevo belangrijkste plein ligt op slechts 30 seconden lopen van ons hostel.

Omdat we weten wat de mensen die een bezoek aan Sarajevo behoefte met betrekking tot verblijf in het, we hebben geprobeerd om de meeste van dit hostel te maken, nauwkeurig analyseren van de behoeften van de mensen heeft die onze plek met ons te delen en elkaar te


Taxi van bus / treinstation kost je meer dan 4 euro.


ALS een taxichauffeur is het hebben van harde tijd vinden van het hostel, Zeg hem dat het gewoon tegenover het hotel Stari Grad. Old Time Hotel AT Baščaršija.

OPMERKING: Als komende vorm Belgrado, zult u aankomen bij de Lukavica busstation, dus waarschijnlijk de beste optie zal zijn om taxi te nemen.