X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Melbourne International Backpackers

450 Elizabeth Street, Melbourne, Australië

Kaart & Route


81%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 82%Personeel
  • 77%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Routebeschrijving :
Hoe kunt u ons vinden :

Luchthaven : ( Tullamarine vliegveld )
VHA pendeldienst naar de luchthaven : Neemt op de luchthaven en daalt af in ons hostel voordeur , noemen Melbourne International Backpackers op het moment van aankoop van tickets voor de speciale prijs van $ 18 een zin te krijgen . Te boek tickets email bookings@vhaairportshuttle.com.au pre of bel 03 8566 8525 . Geen reserveringskosten ? Geen zorgen overgaan tot de toegestane GROEPEN en CHARTERED bus pick-up zone gemarkeerd L naar M dat is meteen 2 voetgangersoversteekplaatsen direct na het verlaten van de Terminal 2 . Deuren. De L een M -zone is gelegen op het voorplein van Tullamarine luchthaven dus als je aankomt bij Tiger Airways Terminal , Terminal 1 of Terminal 3 hoofd in de richting van Terminal 2 volg de bovenstaande aanwijzingen .

Skybus pendelbus , 24 uur per dag , pikt uit de voorkant van elke terminal en zet je af aan de Southern Cross Station ticket kost $ 18,00 .

Luchthaven : ( Avalon Airport) Sita Banken exploiteert een pendeldienst tussen de luchthaven Avalon en Southern Cross Station in Melbourne City. Het voldoet aan alle aankomende en vertrekkende grote vluchten. Kaartjes kosten $ 22 .

Van : Southern Cross Station / Bus Terminal

Tram - neem tram 86 of 96 tot Bourke Street en dan overstappen op elke tram in noordelijke richting langs Elizabeth Street.

Trein : Neem een ​​willekeurige City Loop trein naar het Centraal Station en uitgang naar Elizabeth St. Melbourne Wij zijn een korte wandeling twee blokken naar het noorden omhoog Elizabeth Street en bevinden zich op de hoek van de Franklin Street.

Taxi : vanaf de luchthaven kost ongeveer $ 50 - $ 70