X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Media Veronica Hostel

Rua de Albacora, 555, Pipa, Brazilië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 91%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Het verlaten van de luchthaven, draai je naar rechts en loop 30 meter, waar u de bus 'Lijn A' vindt, kost R $ 2,60 en de frequentie is elk half uur.
Na een reis met de bus voor 15 minuten, stap uit bij 'Via Direta Shopping', dan lopen over de snelweg (bij de voetgangersbrug) en u aankomt bij 'Natal Shopping', waar je draai je naar links en loop ongeveer 150 meter. De bus stopt dicht bij enkele kraampjes waar eten, dan moet je hen vragen waar is de bushalte naar Pipa (het wordt niet vermeld). De bus u moet nemen is 'Oceano (ga naar Pipa), het kost R $ 10.5 en duurt 1:45 uur. Plan van Oceano Bus:

http://www.expresso-oceano.com.br/linhas-inter?linha=33&consultar.x=29&consultar.y=4

Belangrijk: Er is geen busverbinding 's nachts!

Zodra de bus het einde van Pipa heeft bereikt, slaat u naar rechts en loop over 7 blokken naar beneden de laan 'Bahia dos Golfinhos' (altijd rechtdoor). U zult het kerkhof zien en dan zul je een splitsing in de weg te bereiken, sla rechtsaf en volg de weg rond naar rechts de heuvel op, het hostel is net aan de linkerkant.

+55 (84) 9997 7606 / +55 (84) 9908 6323
info@mediaveronicahostel.com
Rua da Albacora, 555 - PIPA - RN - BRASIL
Bedankt voor het kiezen Media Veronica Hostel!