X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Mazzini 16 Downtown

via Mazzini 16, Pisa, Italië

Kaart & Route


60%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 60%Beveiliging
  • 53%Plaats
  • 60%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 67%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Met de Bus:
Vanaf het vliegveld neemt u de bus 'lam rossa' en stapt u uit na 8 bij de halte stopt 'Crispi 2' genoemd. Ga verder naar beneden de straat (in dezelfde richting als de bus), eerste rechts (Via San Paolo). Aan het eind van Via San Paolo vindt u Via Mazzini, hier linksaf en u vindt ons hotel aan de linkerkant op nummer 16.
Vanaf het station hebt u 3 opties:
1) Met de Bus - neem lijn 5 en stap uit in Stop ' gambacorti 2' Wij zijn infront de stop in Via Mazzini 16.
2) Met de Bus - nemen ' lam rossa'' of ' linea 2' en uitstappen bij halte Crispi 2. Ga verder naar beneden de straat (in dezelfde richting als de bus), eerste rechts (Via San Paolo). Aan het eind van Via San Paolo vindt u Via Mazzini, hier linksaf en vindt u hotel aan de linkerkant op nummer 16.
3) Te voet - verlaat het station en loop dwars door het plein (Piazza Vittorio Emanuele). Nadat het Piazza Vittorio Emanuele nemen Via Massimo D'Azeglio (er zijn 2 straten gaan rechte - Via Massimo D'Azeglio is naar links). Deze straat rechtdoor en het zal veranderen in Via Mazzini. Ons hotel ligt aan de linkerkant op nummer 16 (in de buurt van het einde van de straat).

Wij bieden een shuttleservice om te worden opgehaald bij de luchthaven of het treinstation, het kost 5 euro per persoon (1 persoon 8 euro).
Als u de shuttleservice boeken wilt, stuur ons dan alle vluchtgegevens (dag en het tijdstip van aankomst, vlucht en aantal
personen) op zodanige wijze te worden geweest kundig voor wacht u op de luchthaven, dank u.