X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Mapamundo

Calle Milans, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


87%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 95%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 81%Faciliteiten

Vertaald door Google NB: Als u later zal aankomen dan aangegeven, of problemen hebben met het vinden van de guesthouse, geef ons een seintje / stuur ons een tekst


Kom direct naar het pand nadat u bent aangekomen in Barcelona, ​​zoals we in het uur zal wachten voor u hier kunt in de boeking aangegeven.

Komend vanaf de luchthaven van Barcelona

Bus:
Bij het uitstappen uit de luchthaven van Barcelona raden wij u aan een blauwe bus genaamd AEROBUS naar Plaza Catalunya nemen. Deze bus verbindt het vliegveld naar de stad en het is de gemakkelijkste manier om te komen. Het is ongeveer € 4, maar het laat je in het centrum van Barcelona. Je stapt de bus in Plaza Catalunya. (Dit is het eindpunt)

In Plaza Catalunya moet je een metro te nemen.

De metro je moet nemen is de metrolijn 3 (de groene lijn) met richting Zona Universitaria. Zodra u in de metro richting Zona Universitaria, zult u metrostation Liceu passeren en de volgende is Drassanes. U stapt uit in het station 'Drassanes', verlaat Las Ramblas.

Vlak voor de uitgang van het station, is er de Carrer de Josep Anselm Clave Street.

Deze straat ligt aan uw linkerhand; Dit betekent dat als je op de Ramblas, met Plaza Catalunya in je rug en Colon standbeeld voor u, het is aan de linkerkant. Je moet Josep Anselm Clave Straat volgen. Deze straat verandert zijn naam naar Carrer Ample.

Wanneer je wandelt in Carrer Ruime en komen op de hoek met de Carrer d'Aviny (de andere kant van Avign is vernoemd calle Simo Oller), slaat u linksaf in Avinyo, zal de tweede straat rechts nu Carrer de Milans. Sla rechtsaf naar Carrer Milans (Het teken van de straatnaam zal zijn aan de andere kant die u worden geconfronteerd). U vindt ons op nummer 4, aanbellen gemarkeerd 'Marcelo, Principal 3a''.
Trein:
Elke 30 minuten vertrekt er een trein vanaf het vliegveld. Neem de trein en stap uit bij station Barcelona Sants, dan moet je de metro, lijn 3 (groene lijn) nemen richting Canyelles en stap uit bij het station 'Drassanes'. Als je eenmaal in Drassanes volgt uitleg hierboven.


Die vanaf de luchthaven Girona:

Neem de bus naar Barcelona tot Estacio Nord. Aan de voorzijde is er een metrostation. Je moet Neem lijn 1 (rode lijn) met de richting naar Hospital de Bellvitge. U stapt uit in Plaza Catalunya. Overstappen op lijn 3 (de groene lijn) met richting Zona Universitaria. U passeert metrostation Liceu en stap uit bij Drassanes. Als je eenmaal in Drassanes volgt uitleg hierboven.