X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Mamallena Backpackers

'Casa 7-62, Calle Primera, Perejil', Panama City, Panama

Kaart & Route


79%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 67%Plaats
  • 85%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 79%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de taxi,
Als u vervoer nodig van of naar de luchthaven of andere shuttle vervoer, gelieve ons te contacteren met uw gegevens.
Het maakt niet uit waar je vandaan komt een taxi is het makkelijkst voor je eerste keer. Vertel de taxichauffeur 'La Primera calle, Peterselie, en la misma Casa de la Junta Comunal de Calidonia en Peterselie. Tiene que entrar donde esta Antigua Million y seguir la Calle, Doblar a la izquierda. Estamos 50 metros antes de Via Espania, en la misma casa de la Junta Comunal de Calidonia. '

Zij kunnen u ook langskomen tegenover de Farmacias Arrocha in Peterselie, je een gebouw genaamd 'Govimar' te zien, ga die straat en we zijn aan de rechterzijde.

We hebben ook een airport pick-up service van de internationale luchthaven. Het is $ 30 (ongeveer dezelfde prijs als een taxi) voor 1-4 personen en we zullen proberen en zet je samen in een groep met andere mensen te maken het goedkoper als we kunnen.

MET DE BUS
De die-hard backpackers zal waarschijnlijk doen het op deze manier,
Vanaf de internationale luchthaven-
Over het algemeen alleen aan te raden in de overdag. Het kan 1-2 uur afhankelijk van het verkeer en kost 25 cent in dit stadium. Het zal de hele weg langs de Via Espana gaan. Vertel de driver die u wilt 'Farmacias Arrochas en Peterselie'. Tegenover Arrocha op de Via Espania is Govimar, ernaast is een Delta tankstation. Ga de straat die Govimar is op en we zijn aan de rechterkant, het is de eerste witte huis., De tweede poort en tot de top.
Om de bus te bereiken, verlaat de luchthaven terminal en loop naar rechts, gaan rond de zijkant van het café en loop door de parkeergarage en tot aan de hoofdweg. Steek de weg over en wacht in het bushokje voor een bus die 'Tocumen-Via Espana', zegt op de voorzijde. Met de rug naar de terminal van de luchthaven de bus zal reizen aan uw linkerhand. Het is gemakkelijk, maar je kan hebben om te vragen om een ​​aantal lokale hulp.

Vanaf het busstation / nationale luchthaven (Albrook) -
Kennismaken met ons van Albrook busstation (waar alle bussen aankomen en vertrekken) is gemakkelijk, zolang je weet waar je moet uitstappen. Spring op een bus die Via España zegt op de voorzijde en vertel de chauffeur u wilt uitstappen bij de 'UNIVERSIDAD LATINA'. Vanaf daar steekt u de weg, ga je naar de Via Espana en je moet uitkomen op 'Farmacia Aroccha', kruis op het zebrapad en loop recht omhoog, met Govimar aan uw linkerhand, en wij zullen het witte huis aan de rechterkant zijn, tweede poort en de top.
Van de nationale luchthaven volgt u dezelfde aanwijzingen als hierboven maar eerst moet je naar het busstation te krijgen! dat is $ 2 taxi.