X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Maleku Hostel

50 mts oeste del Hospital Nuevo Alajuela, Alajuela, Costa Rica

Kaart & Route


82%Klassement

  • 79%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 89%Personeel
  • 76%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Wij zijn gevestigd:. 50 mts oeste de la entrada principal del Hospital Nuevo de Alajuela, diagonaal a la Parada de taxi's, Casa Esquinera (50 meter ten westen van de hoofdingang van het nieuwe ziekenhuis van Alajuela, het huis ligt op de hoek)

NOOIT geloven taxichauffeurs! Ze maken nep telefoontjes (hebben mensen aan de telefoon te doen alsof ze werken voor ons! HET IS EEN GROTE LEUGEN) zullen ze altijd proberen om je ergens anders te nemen en te zeggen dat we vol zijn of dicht.
Ook als je in San Jose en de taxichauffeurs vertellen dat de routes zijn dicht of er is een manifestatie! het is een leugen ook!


NIET VERGETEN!
Als u vanuit de Pacifische kust of Midden-Amerika, Alle bussen stoppen op de luchthaven. Dus ga niet helemaal naar San Jos down town, uitstappen bij de luchthaven.

Routebeschrijving vanaf de luchthaven
Met de bus:
De bussen stoppen voor de luchthaven (gele of rode bussen). Neem de bussen naar de buschauffeur ALAJUELA.Tell te stoppen bij de ingang van het nieuwe ziekenhuis van Alajuela. (Parar en la entrada del Hospital Nuevo de Alajuela). We liggen op 200 meter van de bushalte, het hostel is op de corner.Bus tarief $ 0,75.
Met het openbaar taxi:
Bereiken voor een rode taxi, vertel de taxi onze richting. Tarief ongeveer $ 4. Als je een rode taxi nemen, altijd vragen voor het opzetten van 'La maria' (Poner 'la Maria' por favor). Op die manier zult u weten hoe veel is de rit en zij zullen u niet meer in rekening brengen.
Door luchthaven Taxi: Wij aanbevelen aan een Orange Cab nemen
Geef de taxichauffeur ons direction.Orange Cab tarief $ 4 - $ 6

Als u vanuit San Jose of Heredia:
Neem een ​​bus naar Alajuela por el INVU, vertellen de buschauffeur te stoppen bij de ingang van het nieuwe ziekenhuis van Alajuela.If de bus gaat non-stop, het zal niet stoppen op de luchthaven. Bus tarief $ 0,75

* Prijzen kunnen elk moment met uit voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd