X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar MalagaLodge

C/ Hospital Militar, 14, Malaga, Spanje

Kaart & Route


96%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 97%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 96%Faciliteiten

Vertaald door Google Het zal u ongeveer 1/2 uur met de auto vanaf de luchthaven naar het Guest House. (In totaal heb je 130 uur. Vanaf uw vlucht aankomsttijd naar de Lodge)
Er is een trein (135.145) van de luchthaven naar het centrum van de stad (www.renfe.es / cercanias / malaga), evenals een bus (220) n 19 en A uitdrukkelijke (www.emtmalaga.es) en een taxi service (de laatste lading ongeveer 20-25).
* Als u de trein of de bus (nr. 19) van de luchthaven naar het centraal trein-of busstation van Mlaga u moeten veranderen om bus n 1 om de Guest House. Daarvoor moet je 4 minuten (280 m) lopen naar Calle Salitre (hoek met Jacinto Verdaguer) bushalte n 368.
Vraag de buschauffeur om te stoppen bij de Calle Fernando el Catlico bushalte n 105 naast de Iglesia de la Victoria. Loop naar de kerk dan kijk naar links voor de straatnaam 'Calle Hospital Militar'. Het is huisnummer 14, een blauwe huis aan de rechterkant.
* Als u een taxi nemen vraag de chauffeur om u naar de eerste bushalte aan de Calle Fernando el Catlico naast de Iglesia de la Victoria en draai vervolgens de eerste rechts naar de kerk (op slechts een paar meter ), uitstappen uit de taxi en dan kijk naar links voor de straatnaam Calle Hospital Militar, 14.
* Als u uw eigen auto met een navi-systeem, schrijf dan de naam van de straat Calle Fernando el Catlico, 1 aan het begin van de straat is er een bushalte, draait u de eerste rechts naar de kerk (slechts een paar meter), uitstappen uit de auto en dan kijk naar links voor de straatnaam Calle Hospital Militar. Nadat u zoek de Lodge kunt u zoeken naar een parkeerplaats.