Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

C/ Hospital Militar, 14

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Het zal u ongeveer 1/2 uur met de auto vanaf de luchthaven naar het Guest House. (In totaal moet je 130 uur. Van uw vlucht aankomsttijd aan de Lodge)
Er is een trein (135.145) van de luchthaven naar het centrum van de stad (www.renfe.es/cercanias/malaga), evenals een bus (220) n 19 en A uitdrukkelijke (www.emtmalaga.es) en een taxi service (de laatste lading ongeveer 20-25).
* Als u de trein of de bus (n 19) van het vliegveld naar het centraal trein- of busstation van Mlaga je nodig hebt om op bus n 1 naar het Guest House te krijgen. Daarvoor moet je 4 minuten (280 m) lopen naar Calle Salitre (hoek met Jacinto Verdaguer) bushalte n 368.
Vraag de buschauffeur om te stoppen bij de Calle Fernando el Catlico bushalte n 105 naast de Iglesia de la Victoria. Loop naar de kerk dan kijk naar links voor de straatnaam 'Calle Hospital Militar'. Het is huisnummer 14, een blauwe huis aan de rechterkant.
* Als u een taxi nemen vraag de chauffeur om u naar de eerste bushalte bij Calle Fernando el Catlico naast de Iglesia de la Victoria en zet de eerste rechts naar de kerk (slechts een paar meter ), uitstappen uit de taxi en dan kijk naar links voor de straatnaam Calle Hospital Militar, 14.
* Als u uw eigen auto te rijden met een navi-systeem, dan kunt u de naam van de straat Calle Fernando el Catlico, 1 aan het begin van de straat is er een bushalte, draai de allereerste rechts naar de kerk (slechts een paar meter), uitstappen uit de auto en dan kijk naar links voor de straatnaam Calle Hospital Militar. Nadat u de Lodge te vinden kunt u zoeken naar een parkeerplaats.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.