X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar MalagaLodge

C/ Hospital Militar, 14, Malaga, Spanje

Kaart & Route


92%Klassement

  • 94%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 97%Personeel
  • 91%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Het zal u ongeveer 1/2 uur met de auto vanaf de luchthaven naar het Guest House. (In totaal moet je 130 uur. Van uw vlucht aankomsttijd aan de Lodge)
Er is een trein (135.145) van de luchthaven naar het centrum van de stad (www.renfe.es/cercanias/malaga), evenals een bus (220) n 19 en A uitdrukkelijke (www.emtmalaga.es) en een taxi service (de laatste lading ongeveer 20-25).
* Als u de trein of de bus (n 19) van het vliegveld naar het centraal trein- of busstation van Mlaga je nodig hebt om op bus n 1 naar het Guest House te krijgen. Daarvoor moet je 4 minuten (280 m) lopen naar Calle Salitre (hoek met Jacinto Verdaguer) bushalte n 368.
Vraag de buschauffeur om te stoppen bij de Calle Fernando el Catlico bushalte n 105 naast de Iglesia de la Victoria. Loop naar de kerk dan kijk naar links voor de straatnaam 'Calle Hospital Militar'. Het is huisnummer 14, een blauwe huis aan de rechterkant.
* Als u een taxi nemen vraag de chauffeur om u naar de eerste bushalte bij Calle Fernando el Catlico naast de Iglesia de la Victoria en zet de eerste rechts naar de kerk (slechts een paar meter ), uitstappen uit de taxi en dan kijk naar links voor de straatnaam Calle Hospital Militar, 14.
* Als u uw eigen auto te rijden met een navi-systeem, dan kunt u de naam van de straat Calle Fernando el Catlico, 1 aan het begin van de straat is er een bushalte, draai de allereerste rechts naar de kerk (slechts een paar meter), uitstappen uit de auto en dan kijk naar links voor de straatnaam Calle Hospital Militar. Nadat u de Lodge te vinden kunt u zoeken naar een parkeerplaats.