X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Magic Bus Kiev

31 Saksaganskogo Str, apt.3, Kiev, Oekraïne

Kaart & Route


92%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 90%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 97%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Magic Bus Kiev is gelegen aan Saksaganskogo straat # 31 apt.3. Op de tweede verdieping. Probeer contact met ons op voorhand voor uw aankomst + 38097-336-03-03

U kunt gemakkelijk lopen naar het hostel van het centraal station. Gewoon halen de straat Symona Petliury (Kominternu) en op de tweede kruis rechtsaf naar de Saksaganskogo straat, dan gewoon blijven lopen tot u het opbouwen van nummer 31 aan uw rechterhand.

Als je rugzak te zwaar is kun je naar het hostel met de metro is er een station direct aan het spoor. Dus maak je naar het metrostation Lva Tolstogo ga dan naar beneden op Chervonoarmiiska Street 1 blok en rechtsaf vervolgens naar de Saksaganskogo straat. Achter de volgende kruispunt youll zie # 31 aan je wegging. Welkom bij Magic Bus!

De beste manier om van het centrale busstation naar het hostel is met de metro gewoon naar het metrostation Lva Tolstogo ga dan naar beneden op Chervonoarmiiska Street 1 blok en rechtsaf vervolgens naar de Saksaganskogo straat. Achter de volgende kruispunt youll zie # 31 aan je wegging. Welkom bij Magic Bus!

Vanaf Boryspil luchthaven neem een ​​van die SKY bussen altijd wachten aan de linkerzijde van de uitgang. Het brengt u naar het centraal station van waaruit u naar het hostel met de metro te krijgen.
Gewoon naar het metrostation Lva Tolstogo ga dan naar beneden op Chervonoarmiiska Street 1 blok en rechtsaf vervolgens naar de Saksaganskogo straat. Achter de volgende kruispunt youll zie # 31 aan je wegging. Welkom bij Magic Bus!