X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Luyo Hostel

No.111 Jyu Guang St., Yancheng District, Kaohsiung, Taiwan

Kaart & Route


95%Klassement

  • 96%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 98%Personeel
  • 98%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google 1. Wanneer je aankomt op de internationale luchthaven van Kaohsiung, kunt u de rode metrolijn nemen, krijgen op op R4 (Internationale Luchthaven station) en dan overstappen op de trein (R10/O5) Formosa Boulevard station naar O2 Yanchengpu station. Het nemen 30NT $ en ongeveer 25 minuten.

2. Als je aankomt op het treinstation Kaohsiung en Kaohsiung centraal station
U kunt nemen de rode metrolijn richting krijgen bij R11 (treinstation Kaohsiung) en vervolgens trein veranderen in (R10/O5) Formosa Boulevard station naar O2 (Yanchengpu station). Het zal 20NT $ en 15 minuten duren.

3. Bij uw aankomst in Kaohsiung door High Speed ​​Rail, in de hal van Zuoying Station, blijf aan de linkerkant en je moet gemakkelijk zien de ingang van Zuoying metrostation. U kunt de rode metrolijn nemen op R16 (Zuoying Station) en wijzigt u vervolgens de trein in (R10/O5) Formosa Boulevard station naar O2 (Yanchengpu station). Het zal 30NT $ en 25 minuten duren.

* Zodra u aan Yanchengpu Station, uitstappen bij afslag 1. Daarna, alleen je moet lopen voor een minuut dan zal je ons zien. Eerst, Hoofd voor de richting naar Pier Twee, en sla linksaf bij de eerste gele knipperende verkeerslichten naar Bi Jhong St. (het is slechts ongeveer twintig meter van afrit 1) rechtdoor Bi Jhong St. Wel worden op de links van het eerste kruispunt waar Bi Jhong Sint en Juguang St voldoen.

Vind de MRT in Kaohsiung Station:
Bij aankomst in Kaohsiung Station, erg dat er twee kanten van het station. Ga dan naar de voorzijde van het station. Neem de trap naar de begane grond en uit te lopen van het station. Recht uit het station, moet u een ingang naar de ondergrondse MRT-station te zien.

Als u de bus nemen, zal het alleen kost je 12NT $. Op No 88 bus, krijg je te Luyo in 30 minuten (uitstappen bij Yanchengpu MRT-station). Er is een bus om de 15 minuten.

Anders dan dat, kunt u lopen naar The Pier-2 Art Center, dat op slechts 5 minuten afstand. U kunt ook rond naar vele hete schilderachtige plekjes, zoals het Britse consulaat, Sizihwan enzovoort door Hamasen Culturele Tour Bus.