X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Luka's Lodge

Lu'ica b.b. 21450, Hvar, Kroatië

Kaart & Route


97%Klassement

  • 98%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 95%Faciliteiten

Vertaald door Google Als u adviseren Luka van uw aankomsttijd zal hij je halen bij de ferry terminal. Het nummer wordt op uw boekingsbevestiging.

OR

Van Hvar Ferry
-------------------
Als je uit de boot in de haven van Hvar, zult u op de pier. De pier strekt zich uit naar links, en je kunt het kasteel in de verte.

Bijna voor je (iets naar links), vindt u een kleine ijssalon in de voorkant van een wachtruimte en wat pizza winkels zien. Lopen achter de ijssalon en het steegje van de trap. (Er is een geldautomaat aan de rechterkant van de trap als je nodig hebt om wat geld uit.)

Op je weg naar de trap, is er een restaurant ongeveer halverwege aan uw rechterhand. Naar de bovenkant van de trap is er de plaatselijke voetbalclub embleem op de muur (aan uw linkerhand). Nu ben je aan de bovenkant van de trap, sla rechtsaf en gaan lopen langs de straat.

Op deze straat vindt u zeven 'kruisweg' (kleine stenen hutten) passeren. Loop langs deze totdat u de trap naar een school aan uw linkerhand (een gebouw getekend 'skola').

Er is een oranje doos die heeft meestal een verkeer arm verbonden aan het na de school, en onmiddellijk daarna is er een straat die reiken tot aan uw linkerkant met een aantal trappen zijn. Sla linksaf hier en begin te lopen. Wees voorzichtig, want de stoep hier vrij glad kan zijn!

De straat zal naar boven leiden tot een kleine trap. Neem de trap naar de weg, dan urn rechtsaf en volg de straat.

Na 100 meter aan de linkerkant ziet u een geel bord voor Luka's Lodge zien. Loop de trap op, en Luka zal er zijn om u te mogen begroeten!