X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Luccia Apartments

Dimce Malenko 10, Cinar, Ohrid, Macedonië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 98%Waarde voor uw geld
  • 95%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 98%Faciliteiten

Vertaald door Google De onlangs heropende Luccia appartementen zijn gelegen in het centrum van Ohrid, op 10 meter van de 1100-jaar oude boom met de naam 'Chinar' en op 250 meter van het meer van Ohrid.

Internationale busstation ligt op 1,3 km far.The gasten kunnen vinden ons erg makkelijk als ze vragen voor een van de symbolen van Ohrid, 1100 jaar oude boom Cinar (we zijn
op 10 meter van dat symbool)

Met de auto:
- Coming to Ohrid in de richting van Skopje (of in de richting van Qafe Tane grensovergang uit Albanië), 1,3 km van de ingang, rechtdoor rijden op de boulevard 'Turisticka'to het eerste stoplicht en sla rechtsaf voor 50 meter aan de parkeren vanaf de rechterkant (aan de 'Chinar drvo').

- Coming to Ohrid in de richting van Bitola, op 1,5 km van de ingang, rechtdoor de '7 Noemvri' straat naar het eerste stoplicht, dan over 50 meter naar de parkeerplaats van de rechterkant (aan de 'Chinar drvo' ).

- Coming to Ohrid in de richting van St.Naum grensoverschrijding uit Albanië, op 1,5 km van de ingang, rechtdoor rijden op de boulevard 'Turisticka' aan de tweede verkeerslichten en sla linksaf voor de 50 meter naar de parkeerplaats van de rechterkant (op de 'Chinar drvo').

Te voet:
- Vanaf het centraal busstation, 1.3 km ver, loop gewoon rechtdoor op de '7 Noemvri' straat naar het eerste stoplicht, dan over voor de 100 meter naar het plein met de fontein en de 1100 jaar oude boom met de naam 'Chinar drvo'.

Met de taxi:
- Wanneer u een taxi nemen, gewoon zeggen tegen de chauffeur: 'Breng me naar de Chinar' drvo 'en plein met de fontein' en ... vindt u Luccia Apartments.