X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Lub d Bangkok Siam Square

925/9 Rama 1 Rd., Wangmai, Patumwan, Bangkok, Thailand

Kaart & Route


87%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 86%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 87%Faciliteiten

We zitten op Rama 1 Road, tegenover het Nationaal Stadion en tussen Soi Kasemsan 1 en 2. Het Nationaal Stadion is naast de populaire warenhuis MBK, een plek dat alle taxi bestuurders kent. Dit is de uitleg in Thai - โรงแรมหลับดี สยามสแควร์ ถนนพระราม 1 ตรงข้ามสนามกีฬาแห่งชาติ เยื้องมาบุญครอง ระหว่างซอยเกษมสันต์ 1 และ 2 ติดบันไดเลื่อนรถไฟฟ้าสนามกีฬาแห่งชาติ.

Met taxi: Na aankomst, volg de borden naar de gemeterde taxis op niveau 1 bij gate 4 en 7. Als iemand je aanspreekt om je ergens naar toe te brengen, wijs hun dan vriendelijk af en vervolg je richting de taxis met meters. Daar vindt je een bediende die de taxi bestuurder verteld waar hij naar toe moet. De reis van het vliegveld kost ongeveer 400-500 baht afhankelijk van verkeer. ONTHOUD er is een 50baht opslag van het reizen vanaf het vliegveld en houd je geld paraat wanneer de taxi bestuurder langs de tolhuisjes komt.AIRPORT RAIL LINK: Volg de bordjes naar het treinstation en koop een kaartje richting PhayaThai Station (eindstation). Daar stap je over op de BTS Skytrain en koop je een kaartje richting National Stadium Station.
Bij Siam Station moet je overstappen op de trein, richting National Stadium. Wanneer je National Stadium hebt bereikt volg je de bordjes richting EXIT 1. Ga de trap af en keer om, lopend in de tegenovergestelde richting. Na zo'n 100 meter ligt aan je rechterhand Lub d Siam Square. Je herkent het aan de groen gestreepte patio.