X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar LowCostel Hostels

Hungaria korút 190., Budapest, Hongarije

Kaart & Route


68%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 70%Beveiliging
  • 50%Plaats
  • 85%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 65%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google Van treinstation Keleti:

Ga uit van het station aan de rechterhand afslag naar Thkly t. Stap op de bus niet. 5, 7, 7A, 7E, of 107E, en stap uit bij Zugl vastlloms (Zugl station). Het is een halte met 7E en 107E, en 4 haltes met de anderen. Hier de bus kruist Hungria krt, dus je hoeft alleen naar links draaien en lopen, of ga 2 haltes met de tram. 1 of 1A tot kirlyn tja Erzsbet. Het hostel ligt aan de linkerkant van de weg, tegenover McDonald's. (Hungria krt 190.)

Van Dli Railway Station:

Stap op metrolijn 2 en ga naar Dek Ferenc tr. Hier veranderen aan metrolijn 1 en ga naar het eindstation, Mexiki t. Vanaf dat moment hoef je alleen maar het spoor van tram volgen niet. 3 en 69, en na 200 meter aan uw rechterhand zal er een onderdoorgang onder het spoor zijn. Ga door de tunnel, en na de trolley station oversteken Hungria krt, en sla rechtsaf. Na een paar meter ziet u het hostel, Hungria krt 190, tegenover McDonald's te vinden.

Vanaf treinstation Nyugati:

Kom uit de hoofdingang van het station, slaat u linksaf en loop naar het eerste kruispunt (Podmaniczky utca), steek de weg over en sla linksaf. Krijgen op de trolley geen. 72, ga 10 stopt en stapt uit bij Erzsbet kirlyn tja. Sla linksaf op die weg, de volgende kruising is Hungria krt. Daar moet je naar links weer in te schakelen, en na een paar meter theres het hostel (Hungria krt 190.), Tegenover McDonald's.

Van Npliget busstation:

Krijgen op tram no.1 of 1A (om de richting BCSI t) en ga 9 haltes naar kirlyn tja Erzsbet. Het hostel ligt aan de linkerkant (Hungria krt 190.), Tegenover McDonald's.

Vanaf het vliegveld:

Stap op de bus niet. 200E en ga naar het eindstation, Kőbnya-Kispest. Hier verandert de metrolijn 3 en ga naar Npliget. Hier veranderen tramlijn. 1 of 1A (om de richting BCSI t) en ga 9 haltes naar kirlyn tja Erzsbet. Het hostel ligt aan de linkerkant, Hungria krt 190, tegenover McDonald's.