X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Lourensriver Guesthouse

69 Lourens Str 7130 Somerset West, Cape Town, Helderberg, Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Van Cape Town / luchthaven:
Als je eenmaal de luchthaven neemt een bocht naar links bij het bord dat Somerset West zegt en blijf op de N2 voor ca. 18 min. U kunt de enorme Somerset Mall aan uw rechterhand, nu volgen de curve (linkerkant is de golfbaan, de rechterkant is een school).
Bij de eerste grote stoplicht slaat u linksaf de Victoria Road. Sla rechtsaf bij de volgende verkeerslichten naar Sergeant Straat en ga door tot de T-splitsing. Sla rechtsaf en volg de Lourens Straatbeeld over een bruggetje en dan zijn we het vijfde huis aan de linkerkant.

Google Earth: 34 5'27.29'S, 1850'35.42'E

Vanuit de richting George:
Neem de N2 richting Kaapstad en rijd over Sir Lowrys Pass. Ga op en langs het industrieterrein tot aan het einde u de BMW dealer aan de linkerkant en het sportveld van het Hottentots Holland High School aan de rechterkant kunt zien. Sla rechtsaf bij de volgende verkeerslichten naar Victoria Road. Sla rechtsaf bij de volgende verkeerslichten naar Sergeant Straat en ga door tot de T-splitsing. Sla rechtsaf en volg de Lourens Straatbeeld over een bruggetje en dan zijn we het vijfde huis aan de linkerkant.