X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar London Backpackers

8/10 Queens Parade, Queens Road, Hendon Central, Londen, Engeland

Kaart & Route


78%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 72%Plaats
  • 82%Personeel
  • 76%Sfeer
  • 78%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf vliegveld Heathrow:

Neem de Piccadilly Line op de metro naar station King's Cross. Bij King's Cross station moet u overstappen op de Northern Line, waar u de noordelijke metro richting Edgware nemen. De trein bestemmingen zullen op de overhead tekens op de platforms en de voorzijde van aankomende treinen worden vermeld. Eenmaal bij Hendon Central, verlaat het station en sla linksaf, lopen naar de hoek waar je moet in staat zijn om onze grote oranje bord ongeveer 50 meter verderop in de straat aan de rechterkant.

We zijn gewoon alleen maar 30 seconden lopen van het station.

Vanaf vliegveld Gatwick:


Neem de Gatwick Express naar Victoria Station, dan moet je op de metro te krijgen en neem de Victoria Line Northbound trein naar Warren Street en overstappen op de Northern Line (noordelijke gaan) richting Edgware, moet je om af te sluiten op het Centraal metrostation Hendon. Eenmaal bij Hendon Central, verlaat het station en sla linksaf, lopen naar de hoek waar je moet in staat zijn om onze grote oranje bord ongeveer 50 meter verderop in de straat aan de rechterkant.


Vanaf Luton Aiport:

Neem de EASY BUS - (www.easybus.co.uk) bij Baker Street-vanaf daar de bus 113 - naar Hendon Central.

Als alternatief voor een snellere optie. u de coach Greenline (www.greenline.co.uk) nemen naar Brent Cross en loop de Hendon Way (A41) voor 10 minuten naar de kruising van Hendon Central. Het hostel is gelegen tussen de weg waar Virgin Active sportschool en Hendon Central metrostation is.

Vanaf Stansted Airport:

Neem de National Express bus A6 (www.nationalexpress.co.uk) naar Golders Green station (45 minuten) en vanaf daar de bus 83 naar Hendon Central (10 min.).

Van de stad met de metro:
Vanuit welk metrostation vind je jezelf moet je de Northern Line (de zwarte lijn) om richting Edgware en stap uit bij het centraal metrostation Hendon. Eenmaal bij Hendon Central, verlaat het station en sla linksaf, lopen naar de hoek waar je moet in staat zijn om onze grote oranje bord ongeveer 50 meter verderop in de straat aan de rechterkant.

Van de stad als de Tube heeft gesloten:
Er zijn Nachtbussen die werken wanneer de metro is gesloten. De nachtbus naar Hendon Central te komen is de N5. Het afkomstig is van Trafalgar Square gaat dan al de volgende stations, Leicester Square, Tottenham Court Road, Goodge Street, Warren St, Euston, Camden Town, Chalk Farm, Belsize Park, Hampstead, Golders Green vervolgens Hendon Central. Als u niet weet waar je bent gewoon vragen een buschauffeur hoe u een van deze stops om naar de N5 vangen.