Hostelworld.com

London Backpackers

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.2
 • Beveiliging 8.5
 • Plaats 7.3
 • Personeel 8.4
 • Sfeer 7.6
 • Properheid 7.7
 • Faciliteiten 7.7

Plaats

8/10 Queens Parade, Queens Road, Hendon Central

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Vanaf vliegveld Heathrow:

Neem de Piccadilly Line op de metro naar station King's Cross. Bij King's Cross station moet u overstappen op de Northern Line, waar u de noordelijke Underground trein richting Edgware nemen. De trein bestemmingen wordt de overhead tekens op de platforms en de voorzijde van aankomende treinen worden vermeld. Eenmaal bij Hendon Central, verlaat het station en sla linksaf, lopen naar de hoek waar je moet in staat zijn om onze grote oranje bord ongeveer 50 meter verderop in de straat aan de rechterkant.

We zijn gewoon alleen maar 30 seconden lopen van het station.

Vanaf vliegveld Gatwick:


Neem de Gatwick Express naar Victoria Station, dan moet je op de metro te krijgen en neem de Victoria Line in noordelijke richting trein naar Warren Street en stap over op de Northern Line (noordelijke gaan) naar Edgware, moet je om af te sluiten op het Centraal metrostation Hendon. Eenmaal bij Hendon Central, verlaat het station en sla linksaf, lopen naar de hoek waar je moet in staat zijn om onze grote oranje bord ongeveer 50 meter verderop in de straat aan de rechterkant.


Vanaf Luton Aiport:

Neem de EASY BUS - (www.easybus.co.uk) bij Baker Street -Vanaf daar neemt u de bus 113 - naar Hendon Central.

Als alternatief voor een snellere optie. u de coach Greenline (www.greenline.co.uk) naar Brent Cross vangen en loop de Hendon Way (A41) voor 10 minuten tot aan de kruising van Hendon Central. Het hostel is gelegen tussen de weg waar Virgin Active fitnessruimte en Hendon Central metrostation is.

Vanaf Stansted Airport:

Neem de National Express bus A6 (www.nationalexpress.co.uk) naar Golders Green station (45 minuten) en vanaf daar de bus 83 naar Hendon Central (10 min).

Vanuit de stad met de metro:
Vanuit welk metrostation vind je jezelf moet u de Northern Line (de zwarte lijn) richting Edgware te krijgen en stap uit bij het centraal metrostation Hendon. Eenmaal bij Hendon Central, verlaat het station en sla linksaf, lopen naar de hoek waar je moet in staat zijn om onze grote oranje bord ongeveer 50 meter verderop in de straat aan de rechterkant.

Van de stad als de Tube is gesloten:
Er zijn Nachtbussen die werken als de Tube is gesloten. De nachtbus naar Hendon Central te krijgen is de N5. Het is afkomstig van Trafalgar Square gaat vervolgens alle volgende stations, Leicester Square, Tottenham Court Road, Goodge Street, Warren Street, Euston, Camden Town, Chalk Farm, Belsize Park, Hampstead, Golders Green vervolgens Hendon Central. Als u niet weet waar u bent gewoon vragen een buschauffeur hoe u een van deze haltes naar de N5 vangen te krijgen.
 • Waarde voor uw geld 8.2
 • Beveiliging 8.5
 • Plaats 7.3
 • Personeel 8.4
 • Sfeer 7.6
 • Properheid 7.7
 • Faciliteiten 7.7
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU
London Backpackers Located at 8/10 Queens Parade, Queens Road, Hendon Central, London.
London Backpackers
England
London London NW4 3NS 8/10 Queens Parade, Queens Road, Hendon Central
79% 3369
51.5826032 -0.2262282
London Backpackers
    Beschikbare Kamers

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om elke maand de beste hostelaanbiedingen en nieuws te ontvangen. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde beëindigen.