Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.3
 • Beveiliging 9.6
 • Plaats 9.3
 • Personeel 9.9
 • Sfeer 8.1
 • Properheid 9.0
 • Faciliteiten 8.0

Plaats

Juan Morrison 46

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Als je aankomt met het vliegtuig uit Malaga, Jerez en Gibraltar heeft om een ​​bus te nemen naar Algeciras, volg de borden 'A' van het busstation naar de woning van Lissabon te voet.
Als je aankomt met de trein volgt u de borden 'A' van het station naar de accommodatie in Lissabon te voet.
Als je aankomt met ls haven van Algeciras volg de borden naar 'B' van de maritieme station naar accommodatie in Lissabon te voet.
Als u met de auto te nemen als referentie de vermelding "C" van de haven van Algeciras naar Lissabon met de auto Hostel

A) Bus Station of Station routebeschrijving naar Hospedaje Lisboa Hostel
Als u uit van het busstation, u bent op de hoofdingang van het busstation. Je bent in de Calle (straat) San Bernardo. Je moet het zebrapad over te steken en het hoofd naar links over 15meters, het verlaten van het busstation achter je. U bevindt zich nu in "Gesto por la paz" Avenue. Ga voorbij de rotonde en ga rechtdoor voor ongeveer 120 meter totdat u een wit gebouw (Ministerie van Binnenlandse Zaken) met de Europese, Spaanse en Andalusië vlaggen Bij de volgende kleine stoplichten, steek het zebrapad. U verlaat het witte gebouw aan uw linkerhand en Juan Lima-plein achter je. Neem de eerste straat rechts in "Las Huertas" St. lopen voor ongeveer 40 meter en neem de eerste afslag naar links. besch. U bevindt zich nu in "Juan Morrison's" St, blijven gaan voor ongeveer 120 meter en u zult een Groen gebouw dat vinden "Onroerend goed Lisboa '. Je zult die halverwege in deze straat is er een groot restaurant genaamd Montes, we zijn gevestigd aan de overkant van het in tussen "Las Coplas" Bar en mobiele telefoon winkel.

Het treinstation ligt aan de linkerkant van het busstation. Hij recht uit ongeveer 15 meter, met achterlating van haar station, een bocht naar links. besch. Loop rechtdoor ongeveer 120 meter naar het stoplicht. U verlaat de rotonde op je rug; tegenover het stoplicht is het witte gebouw met vlaggen 'ministerie van Binnenlandse Zaken van de sub's.' Steek het stoplicht bij het zebrapad en rondom het gebouw. U verlaat het witte gebouw aan uw linkerhand en Juan Lima-plein achter je. je. Neem de eerste straat rechts in "Las Huertas" St. lopen voor ongeveer 40 meter en neem de eerste afslag naar links. besch. U bevindt zich nu in "Juan Morrison's" St, blijven gaan voor ongeveer 120 meter en u zult een Groen gebouw dat "Hospedaje Lisboa 'Hostel vinden.


B) Routebeschrijving vanaf de haven van Algeciras

Je komt uit de haven van Algeciras Building en ga rechtdoor voor ongeveer 700 meter aan de verkeerslichten. Steek het zebrapad en u bent in "Avenida del Carmen".
Sla rechtsaf na het zebrapad en je zult Unicaja Bank zien. loop rechtdoor voor ongeveer 200 meter tot u de hoek voor BBVA`s Bank bereiken.
Sla dan linksaf, loop ongeveer 70 meter recht op het verlaten van de bank achter, een beetje draaien en loop ongeveer 60 meter langs de Santa Maria's Street (het heeft zeer smalle voetpaden), het verlaten van de Parking gebouw aan uw linkerhand.
Draai iets naar Emilio Castellar`s straat (dit is slechts een voetgangersstraat) en loop rechtdoor voor ongeveer 200 meter.
Draai Rechts en Half weg naar Juan Morrison`s Straat in een groen gebouw dat waar Hospedaje Lisboa`s Eigendom is (Tussen "Las Copla`s" Bar en Mobiele Telefoon Winkel.


C) Met de auto vanuit de haven van Algeciras. afstand 1.6km, tijd 4m
Ga South West. Sla rechtsaf naar Av de la Marina. Sla linksaf de Av de la Marina. Breng een rotonde. Sla linksaf bij Av de la Marina. Neem de 2e afslag rechts naar st. van Juan de la Cierva. Flauwe bocht naar rechts bij st. San Bernardo. Neem 1e rechts naar Av Gesto por la Paz. Flauwe bocht naar links bij st. van patriarch Doc Perez Rodriguez. Neem 1e rechts naar st. Emilio Castelar.Take de 2e naar links totdat John Morrison Street.The bestemming Hostal Lisboa ligt aan de linkerkant.
 • Waarde voor uw geld 9.3
 • Beveiliging 9.6
 • Plaats 9.3
 • Personeel 9.9
 • Sfeer 8.1
 • Properheid 9.0
 • Faciliteiten 8.0
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.