X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Lion Hostel

Bravadziluk 30, Sarajevo, Bosnië-Herzegovina

Kaart & Route


90%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 97%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 93%Faciliteiten

Vertaald door Google Kijk op onze website http://lion.co.ba

Met de auto

Voor bezoekers die komen uit Zagreb, Dubrovnik, Split en Mostar is nodig om het verkeersbord dat luidt volgt: Center City en trams. Hostel 'Pansion Lion' is gelegen op straat: Obala Kulina Bana, 100 meter voor de Nationale Bibliotheek, 'Vijećnica'.

Met de taxi

Een taxi van Sarajevo Airport naar de Lion is ongeveer 20 KM (10 euro). Het kost 1.50km (0.75 euro) om de meter te starten en is 1 KM (0,50 Euro) voor elke km.

Van Busstation-Station

Van het centraal Sarajevo busstation of treinstation van de makkelijkste en goedkoopste methode is om de stations te sluiten en proceede naar de tramhalte. Bij de tramhalte is er een Kiosk, waar u tram kaartjes buiten voor 1.60km verkoopt (0,80 euro) of tickets kunnen worden gekocht bij de chauffeur voor 1.80km (0.90 euro). Neem tram 1 en verlaat de tram bij de halte net voor de Nationale Bibliotheek 'Vijećnica "en steek de straat over. Het Hostel' Pansion Lion 'ingang is aan de rechterkant door de binnenplaats deuren.
Om naar het hostel 'Pansion Leeuw' van het Lukavica busstation ten oosten van Sarajevo te krijgen, op 5 minuten lopen langs de taxistandplaats aan het plaatselijke busstation en neem buslijn 31e gemarkeerd "Dobrinja-Vijećnica". Bussen vertrekken vanaf de bushalte op elke 15 minuten en stopt net voor de Nationale Bibliotheek 'Vijećnica "aan de overkant van de straat van onze ingang.

We zijn geduldig wachten op uw komst.