X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Lion Hostel

Bravadziluk 30, Sarajevo, Bosnië-Herzegovina

Kaart & Route


84%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 93%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Kijk op onze website http://lion.co.ba

Met de auto

Voor bezoekers die afkomstig zijn uit Zagreb, Dubrovnik, Split en Mostar is noodzakelijk om het verkeersbord dat luidt als volgt: Center City en trams. Hostel 'Pansion Lion' is gelegen op straat: Obala Kulina Bana, 100 meter voor de Nationale Bibliotheek, 'Vijećnica'.

Met de taxi

Een taxi van Sarajevo Airport naar de Lion is ongeveer 20 KM (10 Euro). Het kost 1.50km (0.75 Euro) om de meter te starten en op 1 km (0,50 Euro) voor elke km.

Vanaf Busstation-Station

Van het centraal Sarajevo busstation of treinstation de makkelijkste en goedkoopste methode is om de stations en proceede naar de tramhalte te verlaten. Bij de tramhalte is er een Kiosk, waar u tram tickets verkoopt buiten voor 1.60km (0.80 euro) of tickets kunnen worden gekocht bij de chauffeur voor 1.80km (0.90 Euro). Neem tram 1 en verlaat de tram bij de halte vlak voor de Nationale Bibliotheek 'Vijećnica en steek de straat over. Het Hostel 'Pansion Lion' ingang is aan de rechterkant via de binnenplaats deuren.
Naar het hostel 'Pansion Lion' te krijgen van de Lukavica busstation ten oosten van Sarajevo, op 5 minuten lopen langs de taxistandplaats aan de lokale bus station en neem buslijn 31e gemarkeerd Dobrinja-Vijećnica. Bussen vertrekken vanaf de bushalte om de 15 minuten en stop net voor de Nationale Bibliotheek 'Vijećnica de overkant van de straat van onze ingang.

We zijn geduldig wachten op uw komst.