X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Liberdade Guesthouse

Avenida da Liberdade no. 696 - 3rd floor, Braga, Portugal

Kaart & Route


100%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 97%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het centrale busstation:
Op loopafstand: 10-15 minuten.
--- Laat het busstation van de hoofdingang en loop Avenida General Norton de Matos. Na het kruispunt, de weg loopt onder een gebouw en gaat over in de Rua dos Chaos. Loop de weg tot u het centrale plein met een grote fontein te komen. Loop langs de fontein op de lange laan geflankeerd door bomen en rijen van bloemperken. Aan de linkerkant vindt u een grote H & M kleding winkel zien. U vindt de ingang van de Liberdade Guesthouse tussen de H & M winkel en Barclays Bank te vinden.

Het busstation heeft dagelijkse verbindingen naar Coimbra, Porto, Guimaraes en Lissabon. Bussen naar Porto rijden elke 30 minuten en duren iets meer dan een uur. Bussen naar Guimaraes rijden elk uur en duren iets meer dan 20 minuten.


Vanaf het treinstation:
Op loopafstand: 20-25 minuten.
--- Laat het treinstation van de hoofdingang, steek de hoofdweg en volg de geplaveide weg aan de linkerkant Rua Andrade Corvo. Loop de straat over en loop onder de grote stenen boog Arco da Porta Nova. Volg het voetgangersgebied Rua do Souto totdat je bij een groot plein met een fontein aan uw linkerhand en een laan met bloembedden aan uw rechterhand. Loop de straat totdat je de grote H & M kleding winkel bereiken. U vindt de ingang van de Liberdade Guesthouse tussen de H & M winkel en Barclays Bank te vinden.

Er zijn elk uur treinverbindingen naar Porto (de reis duurt ongeveer 1 uur) en regelmatig treinen naar Lissabon (de reis duurt 3 uur en 30 minuten).


Taxi Routebeschrijving:
--- Als u kiest voor afhalen een taxi zorg ervoor dat u vragen om te worden gedropt op het einde van de Rua do Raio de buurt van de bushalte. De bushalte bevindt zich in een klein plein met grasbedden en een standbeeld. Loop naar de grote laan met de bloemperken en sla rechtsaf in. Loop de weg totdat je de H & M winkel aan uw rechterhand. U vindt de ingang van de Liberdade Guesthouse tussen de H & M winkel en Barclays Bank te vinden.


Andere:
Sa Carneiro International Airport ligt op ongeveer 30 minuten afstand.