X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Levanten Hostel

Cihangir mahallesi,purtelas sokak.No:42 Beyoglu, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


91%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 98%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Aan de Levanten Hostel van de luchthaven Ataturk te krijgen, moet je je een weg naar het Taksim-plein te vinden.

We raden aan om naar onze hostel met de HAVATAS BUS UIT WELKE luchthaven van Istanbul.


1.) Neem HAVATAS bus naar het Taksim-plein vanaf elke luchthaven.
(Er zijn 2 vliegvelden in Istanbul: de luchthaven Sabiha Gokcen aan de Aziatische kant en de luchthaven Ataturk aan de Europese kant)

Tegenover de 'Marmara Hotel' te zetten in de straat op zijn recht. Op die straat, om te zetten in de eerste straat rechts. Dan ben je oversteken Kazanci Yokusu straat te zetten in de straat PURTELAS waar het hostel ligt. Na 100 meter ziet u Levanten ziet aan uw rechterkant. Het gebouw is No: 42.


2.) Neem de metro van de luchthaven Ataturk naar Aksaray (laatste halte).
Wanneer je uit de metro, steek de hoofdstraat naar de tramline.Take te krijgen van de tram van Yusufpasa tramhalte aan Findikli Station.

Vanaf Findikli station, loop je terug in de richting van de tram vandaan kwam. Na 10m, wordt de straat Mebusan Yokusu aan uw rechterhand. Ga naar boven dat sreet en neem de tweede trap naar links (dat is aan het einde van de straat) naar onze straat genaamd PURTELAS te krijgen. Loop naar rechts. Na 100 meter ziet u Levanten aan uw linkerhand. Wij zijn No: 42.

3.) Neem een ​​openbare bus in de buurt van de Yusufpasa tramhalte naar het Taksim-plein.
Voor een routebeschrijving, zie 1.).


4.) Wij kunnen een pick-up van de luchthaven voor u regelen. Het kost ongeveer 30 euro. U kunt ook een taxi op de luchthaven te vinden.