X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Levanten Hostel

Cihangir mahallesi,purtelas sokak.No:42 Beyoglu, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


85%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 82%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 91%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google De Levanten Hostel van de luchthaven Ataturk te krijgen, moet je je een weg naar het Taksim-plein te vinden.

Wij raden aan om naar onze hostel met de HAVATAS BUS VAN ENIGE ISTANBUL AIRPORT.


1.) Neem HAVATAS bus naar het Taksim-plein vanaf elke luchthaven.
(Er zijn 2 luchthavens in Istanbul: luchthaven Sabiha Gokcen aan de Aziatische kant en de luchthaven Ataturk aan de Europese kant)

Tegenover de 'Marmara Hotel' te zetten in de straat aan de rechterkant. Op die straat, om te zetten in de eerste straat rechts. Vervolgens worden je oversteken Kazanci Yokusu straat om te zetten in de straat Purtelas waar het hostel ligt. Na 100 meter ziet u Levanten zien aan uw rechterhand. Het gebouw is nr: 42.


2.) Neem de metro van de luchthaven Ataturk naar Aksaray (laatste halte).
Wanneer je uit de metro, steek de hoofdstraat naar de tramline.Take om de tram van Yusufpasa tramhalte aan Findikli Station.

Vanaf Findikli station, loop terug in de richting van de tram vandaan kwam. Na 10m, wordt de straat Mebusan Yokusu aan uw rechterhand. Ga dat sreet en neem de tweede trap aan uw linkerhand (die aan het einde van de straat) om onze straat genaamd Purtelas te krijgen. Loop naar rechts. Na 100 meter ziet u Levanten aan uw linkerhand. Wij zijn nr: 42.

3.) Neem een ​​openbare bus in de buurt van de Yusufpasa tramhalte naar het Taksim-plein.
Voor een routebeschrijving, zie 1.).


4.) We kunnen een ophaalservice vanaf de luchthaven voor u regelen. Het kost ongeveer 30 euro. U kunt ook taxi's op de luchthaven.