X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Leo Hostel

A Lai Ke Zhan, 52 Da Zha Lan Xi Jie, Qianmen, Xicheng District, Beijing, China

Kaart & Route


89%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 89%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld:
Neem de metro op de luchthaven. Stap uit bij Dongzhimen (overslagstation), dan overstappen op de metro lijn 2 en stap uit bij Qianmen station. Ga door exit 'C', dan door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' straat 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN Xijie' en na 200 meter, de 365 Inn is in uw rechterhand.
Anders, een taxi kost ongeveer 120.00 CNY en zal u 40 minuten tot 1 uur van de luchthaven, maar de taxi wordt alleen aanbevolen na middernacht.
We kunnen ook de luchthaven pick-up voor je regelen; neem dan contact met ons op via e-mail en vertel ons uw vluchtnummer. Onze contact informatie zal in uw bevestigingsmail.

Van Beijing West Railway Station:
Een taxi kost ongeveer 30.00 CNY.

Treinstation van Beijing:
Een taxi kost ongeveer 20.00 CNY, maar de metro is de beste keuze als je aankomt vóór 22:00, want het kost slechts 2CNY per persoon. Neem lijn 2 van het station en dan stapt u uit bij Qianmen station en ga naar buiten door exit 'C'. Ga door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' straat 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN Xijie' en na 200 meter, de 365 Inn is in uw rechterhand.

Vanuit het South Railway Station:
Een taxi kost ongeveer 20-25 CNY, maar de metro is een aanrader als u vóór 21:30 aankomt. Neem de metro lijn 4, over te dragen aan lijn 2 op Xuanwumen, en dan stapt u uit bij Qianmen Station. Ga door exit 'C', ga dan door de tunnel en ga naar beneden langs de 'MeiShiJie' op straat, 'til het tweede stoplicht. Sla rechtsaf naar 'DA ZHA LAN Xijie' en na 200 meter, de 365 Inn is in uw rechterhand.