X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Lake Como Youth Hostel La Primula

Via IV Novembre 106, Menaggio, Comomeer, Italië

Kaart & Route


87%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 94%Personeel
  • 92%Sfeer
  • 82%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Menaggio ligt aan de westelijke oever van het Comomeer, ongeveer 30 km ten noorden van Como, 26 km. Oosten van Lugano (Zwitserland). Het is perfect gelegen in het centrum van het meer. Het is een ideale locatie om de andere plaatsen aan het meer bezoeken per boot of bus, en in minder dan een uur met de bus bereikt u Lugano (Zwitserland).

Het hostel kan de trein van Milaan bereikt worden naar Varenna (toen 15 minuten met de veerboot naar Menaggio, het hostel is recht boven de veerhaven) of naar Como (dan een uur met de C10 bus stopt recht onder het hostel, laatste bus op 8:24). Laatste veerboot vanaf Varenna is op 7:40 (Menaggio) of 22:35 (naar Cadenabbia, 3 km ten zuiden van de Hostel, 21:40 op zondag). Of met de trein naar Lugano, dan een uur C12 bus (laatste bus om 06:40) uit de Cassarate bushalte (tegenover het Lugano Lido).

Vliegen naar Milaan Malpensa, Linate en Bergamo (low cost luchthavens) vervolgens met de trein vanaf Malpensa (verandering in Saronno, dan de trein naar Como Nord Lago, dan C10 bus naar Menaggio, zie boven), of met de trein van Bergamo naar Lecco, vervolgens naar Varenna, vervolgens met de veerboot. Naar luchthavens met trein en bus is het ongeveer 120 minuten, met de auto 90 minuten.
Met de auto vanuit Zwitserland: Gotthard, Lugano, Italiaanse grens, 20 km naar Menaggio. Met de auto vanuit andere regio's in Italië: stapt uit de autostrada A9 bij Lago di Como Exit, Menaggio ligt op 30 km ten noorden van Como. Voor GPS het adres Via IV Novembre 106, Menaggio, van Como absoluut kiezen voor de veerboot geen optie, anders kom je jezelf op de Oyther kant van het meer zonder ferry na 19:40.

Voor lokale treinen van Milaan naar Como of Varenna zien: www.trenord.it
Voor C10 of C12 bus zie www.sptlinea.it == >> linee e orari === >> orario linee in PDF === >>> extraurbana lago dan C10 of C12 bus:
Feriale of Fer6 betekent werkdagen vr. aan zat, Fer5 betekent vr. Vr. Scol betekent School dagen (Mon.Sat van 15 september - 10 juni).
Festivo of Fest betekent zon-en feestdagen (Pasen, Pasen maandag 25 april, 1 mei, 2 juni, 15 augustus, 1 november.)