X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Lake Como Hostel La Primula

Via IV Novembre 106, Menaggio, Comomeer, Italië

Kaart & Route


84%Klassement

  • 87%Waarde voor uw geld
  • 73%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 87%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Menaggio ligt aan de westelijke oever van het Comomeer, ongeveer 30 km ten noorden van Como, 26 km. Oosten van Lugano (Zwitserland). Het is perfect gelegen in het centrum van het meer. Het is een ideale locatie om de andere plaatsen op het meer per boot of bus te bezoeken, en in minder dan een uur met de bus bereikt u Lugano (Zwitserland).

Het hostel kan worden bereikt met de trein vanuit Milano ofwel Varenna (toen 15 minuten met de veerboot naar Menaggio, het hostel is recht boven de veerboot landing) of Como (dan een uur met de C10 bus stopt recht onder het hostel, laatste bus op 08:24). Laatste veerboot vanaf Varenna is op 7:40 (aan Menaggio) of 22:35 (naar Cadenabbia, 3 km ten zuiden van de Hostel, 21:40 op zondag). Of met de trein naar Lugano, dan een uur C12 bus (laatste bus om 06:40) van de Cassarate bushalte (tegenover het Lugano Lido).

Vliegen naar Milaan Malpensa, Linate of Bergamo (low cost luchthavens), dan met de trein vanaf Malpensa (verandering in Saronno, vervolgens de trein naar Como Nord Lago, dan C10 bus naar Menaggio, zie hierboven), of per trein van Bergamo naar Lecco, dan naar Varenna, vervolgens met de veerboot. Vanaf de luchthavens met de trein en bus is er ca. 120 minuten, met de auto 90 minuten.
Met de auto uit Zwitserland: Gotthard, Lugano, Italiaanse grens, 20 km naar Menaggio. Met de auto uit andere regio's in Italië: stapt uit de autostrada A9 bij Lago di Como Exit, Menaggio ligt op 30 km ten noorden van Como. Voor GPS is het adres Via IV Novembre 106, Menaggio, van Como absoluut kiezen voor de optie geen ferry, anders vind je jezelf aan de Oyther kant van het meer met geen ferry na 19:40.

Voor lokale treinen van Milaan naar Como of Varenna te zien: www.trenord.it
Voor de C10 en C12 bus zie www.sptlinea.it == >> linee e orari === >> orario linee in PDF === >>> extraurbana Jago dan C10 of C12 bus:
Feriale of Fer6 betekent werkdagen Mon. tot zaterdag, Fer5 betekent Mon. Vr Scol betekent School dagen (Mon.Sat van 15 september-10 juni).
Festivo of Fest betekent zon- en feestdagen (Pasen, Tweede Paasdag, 25 april 1 mei, 2 juni, 15 augustus, 1 november.)