X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar La Pinta

Calle 65 # 5 - 67, Bogota, Columbië

Kaart & Route


84%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 73%Plaats
  • 86%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het vliegveld of het busstation
Als je vanaf het vliegveld of het busstation raden wij u aan een taxi die je laat in de voorkant van de deur van het hostel te nemen, omdat vanaf daar vervoer naar elke plaats in Bogot kan vrij ingewikkeld zijn en er is geen Transmilenio van deze plaatsen .
Kosten en duur:
Vanaf het vliegveld: $ 17,000 Colombiaanse pesos (COP) ~ US $ 8; ongeveer 30 minuten
Vanaf het busstation: $ 10,000 COP ~ US $ 5; ongeveer 20 minuten, maar is afhankelijk van het verkeer.

Van ergens anders in Bogot
U kunt eenvoudig komen naar het hostel van overal in Bogot sinds zijn gelegen op een steenworp afstand van het Cra 7 (waar er bussen) en 8 minuten van la Caracas (waar er Transmilenio).

Door Transmilenio: Kom naar de Calle 63 station van Transmilenio in de blauwe lijn, Zona A - Caracas en loop in de richting van de bergen (Oost). Je moet een groot plein passeren met een kerk (Lourdes) en komen dan tot een grote supermarkt genaamd Carulla. Steek de laan 7 en loop naar links (Noord) 2 blokken tot je bij de 65 Street. Sla rechtsaf bij de hoek en loop een half blok tot je een grote pijnboom die een hek ernaast. Het hostel is gelegen in een 3 verdiepingen hoog beige en rood huis. Kosten: $ 1,500 COP ~ US $ 0,75

Met de bus: Neem een ​​bus die gaat al de laan 7 en stap uit bij de 65 Street. Neem die straat in de richting van de bergen en loop een half blok tot je een grote pijnboom die een hek ernaast. Het hostel is gelegen in een 3 verdiepingen hoog beige en rood huis. Kosten: $ 1,200 COP ~ US $ 0,5