X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar La Controra Hostel Naples

Piazzetta Trinita alla Cesarea, 231, Napels, Campania, Italië

Kaart & Route


92%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 97%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 92%Faciliteiten

Vertaald door Google Check out 11:00

Let op, in te checken bij ons hostel is 24 uur, maar de kamers zijn om 11.00 uur te worden verlaten. Als u eerder aankomt dan dat en je kamer is bezet, kunt u verblijf in onze gemeenschappelijke ruimte te wachten op uw kamer klaar te zijn of je kan zelfs uw koffers bij ons en hebben een wandeling rond de stad als u wilt, voordat je kamer zal klaar

BEKIJK HET GRAPPIG INSTRUCTIES (DE VIDEO TAB VOLGENDE DE FOTO'S) OM HIER KRIJGEN!

Koop een Metronapoli ticket (bij de gele kiosken evenals tabbaconists (T) winkels: de € 3 dagpas is een goede deal).
La Controra ligt dicht bij de Salvator Rosa metrohalte op lijn 1: als je komt uit Napoli Centrale station, neem de metro lijn 2 tot Cavour station, daar overstappen op lijn 1, Piscinola richting. Eenmaal in Salvator Rosa station, neem roltrappen omhoog en volg de afrit borden naar Santa Croce. Wanneer je naar voren, gaat down hill houden aan de linker kant.
Piazzetta Trinit alla Cesarea is aan de linkerkant: het is niet de eerste steegje u vinden (dat is Vico San Mandato), het is de tweede steegje, in principe, een beetje trap met een afbrokkelende rode geschilderde kerk op de top. Loop in de richting van het - we zijn verscholen net om de hoek aan de linkerkant.