X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar La Casa di Rosy

10, Via Napoleone III, Rome, Lazio, Italië

Kaart & Route


77%Klassement

  • 76%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 72%Personeel
  • 68%Sfeer
  • 72%Properheid
  • 80%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de trein
Met de trein vanuit andere steden of van het vliegveld naar station Termini.
Neem afslag aan de linkerkant op 'Via Giolitti' en neem de straat voor die 'Via Gioberti'. Rechtdoor tot het 3e blok en linksaf.
Dat is de Via Napoleone III. Ga je gang, we zijn op de hoek met de Via Cattaneo.

Met de auto.
Vanuit het noorden (Florence) afrit van de snelweg 'A1' naar het 'GRA snelweg' (grote ringweg) en draai rechts, richting Via Salaria. Afslag op de Via Salaria en ga je gang naar het centrum van de stad, richting 'Termini Station'. Eenmaal aangekomen in Termini neem de Via Cavour tot aan de achterkant van de basiliek van Santa Maria Maggiore en sla linksaf. Eenmaal aangekomen op de ingang van de basiliek, neem Via Gioberti.
Via Napoleone III is de eerste straat rechts.

Vanuit het zuiden (Fiumicino of Naples) op de GRA neemt u de richting 'Eur' en de Via Cristoforo Colombo. Rechtdoor tot u aankomt bij het centrum en volg de richting naar station Termini.
Eenmaal aangekomen in Termini neem de Via Cavour tot aan de achterkant van de basiliek van Santa Maria Maggiore en sla linksaf. Eenmaal aangekomen op de ingang van de basiliek, neem Via Gioberti.
Via Napoleone III is de eerste straat rechts.