X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar La Banda Rooftop Hostel

C/Dos de Mayo 16, Sevilla, Spanje

Kaart & Route


96%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 99%Plaats
  • 98%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 94%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: Calle Dos de Mayo 16.

Vanaf het vliegveld

-Met de bus: Er is slechts een bus van de luchthaven naar de stad (EA Bus). U moet uitstappen op de arena stop, in de Paseo Colon Avenue. La Banda Rooftop Hostel ligt op 4 minuten lopen vanaf daar, de Calle Dos de Mayo, en 150 meter aan uw linkerhand. Het kost 4 een manier.

-Met de taxi: Een taxi naar la Banda Rooftop Hostel kost rond de 20-25 euro's, plus een toeslag voor bagage.

Vanaf de busstations

-Busstation Prado de San Sebastian: Het busstation ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand van het hostel (of 2 minuten met de tram - uitstappen bij de Archivos de Indias stop). Kom uit het busstation op Avenida Carlos V. Kruis over de rotonde de Calle San Fernando (een verkeersvrije straat met de tram). Volg San Fernando en de tram de Avenida Constitucin. Net na het postkantoor / Oficina de correost, neemt u de weg naar links. Volg deze weg naar beneden door de poort aan de rechterkant. U bent op de Calle Dos de Mayo. Wij zijn nummer 16. 100 m. aan uw rechterhand!

- Vanaf het busstation Plaza de Armas: Dit busstation ligt zeer dicht bij ons hostel, ongeveer 15 minuten lopen. Als u uit van het busstation moet je Arjona St nemen in de richting van de arena (Plaza de Toros). Ga rechtdoor op de Paseo Colon Avenue. Eenmaal op de Paseo Colon linksaf onderaan de vijfde straat (de rivier is aan uw rechterhand) en je zal Dos de Mayo St. vinden We zijn in nummer 16!

In het geval dat je tas te zwaar is kun je een taxi ongeveer 5 euro plus een toeslag voor bagage

Vanaf het treinstation Santa Justa

-Met de bus: Neem de bus nummer 32 tot de laatste halte La Campana. Vanaf daar is het 15 minuten lopen naar aanleiding van de straten: Tetuan, Plaza Nueva, Avenida de la Constitución, Almirantazgo en Dos de Mayo.

Of neem de bus C1 (de bushalte is recht over de parkeerplaats en op de weg voor je) naar San Sebastian busstation. Vanaf daar volgt u de aanwijzingen hierboven van San Sebastian busstation!

-Met de taxi: Een taxi naar La Banda Rooftop Hostel van treinstation Santa Justa zal rond de 10 Euro, plus een toeslag voor bagage kosten.