X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Kvibergs Hostel and Cabins

Lilla Regementsvagen 35, Göteborg, Zweden

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Kvibergs Vandrarhem & Stugby AB
Lilla Regementsvagen 35
SE-415 27 Göteborg

Let op:
de receptie is geopend voor het inchecken van maandag tot zaterdag 2-6 uur op zondag 2-4 uur. Als je later arrrive moet u eerder op de dag van aankomst te bellen. Anders kom je niet in staat zijn om in te checken.

Met het openbaar vervoer
Vanaf het centraal station neemt u tramlijn. 7 of 11 richting Bergsjön aan de halte 'Kviberg' (na 9 minuten). Steek de straat over aan dezelfde kant als je de tram verliet. Ga door de groene poort en zie je onze rood cabines. U checkt in bij de rode bakstenen gebouw aan de andere kant van de hutten.

Met de auto
Vanaf E6 Oslo / Malm
Volg de borden richting E20 Stockholm, van het centrum van Göteborg. Als je op de E20, na een paar minuten in beslag nemen afslag 76 en volg de borden Svens en ook het hostel teken (een cabine met een boom). Ga rechtdoor bij de eerste rotonde en wanneer u het verkeersbord te bereiken gaat u linksaf. Je moet nu rijden over een kleine brug en rechtdoor thorugh de volgende drie rotondes (de tweede heeft een canon in het midden). Je moet nu se een pizzeria aan de linkerkant, Restaurant Regementet. Sla rechtsaf bij de kruising en je hebt nu de Hostel rechtdoor ongeveer 150 meter. Welkom bij check-in, in het rode bakstenen gebouw met een terras.

Vanaf E20 Stockholm
Neem afslag 76 Volg de borden Savėnas en ook het hostel teken (een cabine met een boom). Ga rechtdoor bij de eerste rotonde en wanneer u het verkeersbord te bereiken gaat u linksaf. Je moet nu rijden over een kleine brug en rechtdoor thorugh de volgende drie rotondes (de tweede heeft een canon in het midden). Je moet nu se een pizzeria aan de linkerkant, Restaurant Regementet. Sla rechtsaf bij de kruising en je hebt nu de Hostel rechtdoor ongeveer 150 meter. Welkom bij check-in, in het rode bakstenen gebouw met een terras.