X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Kvibergs Hostel and Cabins

Lilla Regementsvagen 35, Göteborg, Zweden

Kaart & Route


97%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Kvibergs Vandrarhem & Stugby AB
Lilla Regementsvägen 35
SE-415 27 Göteborg

Let op:
de receptie is geopend voor inchecken maandag-zaterdag 2-6 uur op zondag 2-4 uur. Als u later arrrive moet u eerder een beroep doen op de dag van aankomst. Anders zal je niet kunnen inchecken

Met het openbaar vervoer
Vanaf het centraal station neemt u tramlijn. 7 of 11 richting Bergsjön aan de halte 'Kviberg' (na 9 minuten). Steek de straat over aan dezelfde kant als je links de tram. Ga door de groene poort en zie je onze rode cabines. Je checkt in bij het rode bakstenen gebouw aan de andere kant van de hutten.

Met de auto
Van E6 Oslo / Malmö
Volg de borden E20 Stockholm, buiten het centrum van Göteborg. Als je op de E20, na een paar minuten uit te trekken bij afslag 76. Volg de borden Savėnas en de hostels teken (een hut met een boom). Rijd rechtdoor door de eerste rotonde en wanneer u het verkeer te bereiken ondertekenen u linksaf. Je moet nu rijdt over een kleine brug en rechtdoor thorugh de volgende drie rotondes (de tweede heeft een canon in het midden). Je moet nu se een pizzeria aan de linkerkant, Restaurant Regementet. Sla rechtsaf bij de kruising en u hebt nu het Hostel rechtdoor ongeveer 150 meter. Welkom bij de check-in, in het rode bakstenen gebouw met een terras.

Van E20 Stockholm
Neem afslag 76. Volg de borden Savėnas en de hostels teken (een hut met een boom). Rijd rechtdoor door de eerste rotonde en wanneer u het verkeer te bereiken ondertekenen u linksaf. Je moet nu rijdt over een kleine brug en rechtdoor thorugh de volgende drie rotondes (de tweede heeft een canon in het midden). Je moet nu se een pizzeria aan de linkerkant, Restaurant Regementet. Sla rechtsaf bij de kruising en u hebt nu het Hostel rechtdoor ongeveer 150 meter. Welkom bij de check-in, in het rode bakstenen gebouw met een terras.