X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Kiwi Heritage Homestay

52 West Coast Road, Glen Eden, Auckland, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 90%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Ik ben op 52 West Coast Road, Glen Eden. Auckland 0602.
Als met de auto reist, neemt u de afslag North Western snelweg bij Waterview / Avondale. Volg de Great North Road, maar waar het vorken naar links in Avondale rechtdoor voorbij het Avondale Race Course. Bij New Lynn stoplicht kruising van Titirangi Road, Great North weg rechtsaf de Great North Road en aan het Kelston winkelcentrum, slaat u linksaf en u bent op West Coast Road. Huis ligt op de top van de heuvel aan de linkerkant.

Als door Air, neem een ​​pendeldienst naar de luchthaven (Super Shuttle) en worden geleverd aan onze deur voor ongeveer $ 45. Anders neemt u de bus naar de luchthaven ($ 12,50 per stuk), die gaat naar de stad Auckland (elke 15 minuten). Als alternatief kunt u boord te gaan van de bus naar de luchthaven in Mt Eden treinstation (vraag het maar aan de chauffeur), dan een trein op het westelijke lijn naar Swanson / Waitakere en uitstappen bij Glen Eden. Bij Glen Eden, gaan de hoofdweg winkelcentrum dat is West Coast Road. U hoeft enkel te lopen de heuvel naar ons huis. Dit is ongeveer een acht minuten lopen.
Airport ligt 22km van Kiwi Heritage Homestay.

Vanuit de stad kunt u ofwel de trein of bus.

Als de trein, voer de Britomart Station en de trein nemen naar Glen Eden (West-lijn). Bij Glen Eden, gaan de hoofdweg winkelcentrum dat is West Coast Road. U hoeft enkel te lopen de heuvel naar ons huis. Dit is ongeveer een acht minuten lopen.