X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Kiev Central Station

Hoholivs'ka, 25 - apt. 11, Kiev, Oekraïne

Kaart & Route


95%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 93%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 99%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 98%Faciliteiten

Vertaald door Google BETALEN VEEL AANDACHT OP DE ROUTE! (In ieder geval houden onze contact nummer als je een probleem hebt 380.937.587.468):

Luchthaven (Borispil):

Elke 30 minuten, 24 uur per dag kunt u de bus Nr krijgen. 322, ook wel POLIT (ПОЛIТ) of Skybus, het aansluiten van de luchthaven naar het treinstation (ВОКЗАЛ - Volkzal), voor 25uah (2,5 euro) en duurt ongeveer een uur. Aangekomen op het station, moet u oversteken naar het 'oude kant', waar je een Mc Donalds kunnen zien recht voor, voor dat je moet de ondergrondse passage te vinden, onder de perrons, dus als je de gouden koepelkerk (zie de nieuwe kant), laat het achter je lopen in de zijkant lopen en sla rechtsaf bij de ingang naar beneden (roltrappen en trappen) die ervoor zorgt dat je loopt onder de perrons

Taxi van de luchthaven moet kosten rond 150-180uah, onderhandelen voordat het nemen van de auto.

Vanaf de luchthaven Zhiliany, vinden een bus die u kunt nemen naar het treinstation (vokzal centrale) en volg de aanwijzingen hieronder. Met de taxi naar onze plaats mag niet meer dan 40-50 UAH.

Vanaf het treinstation

ER IS EEN BUS LINE Vanaf het treinstation, recht tegenover het gebouw vinden de gele bussen op de bus stopt met het nummer '7 'of '18 +7', betalen als je in (prijs geschreven achter de bestuurder), de rit zal kort zijn en je moet letten op twee dingen: een keer de bus te bereiken een grote laan met een monument met een ster op de top en zal rechtsaf (de enige juiste draai deze bus zal maken), tel de verkeerslichten na hier: 3 verkeerslichten, na de 3e te maken hem te begrijpen je wilt aan de slag.

Loop deze straat gaat u de eerste weg rechts en dat is Gogolivska Street, ga naar gebouw nummer 25 en er zijn codes om de deur in te voeren: 247 (eerste deur, houten) en 38 (tweede bij de rechter, metaal), dan naar boven gaan, 4 verdiepingen over appartementen nummer 11 en 15. NOTA VAN DAT DE CODES TE WERKEN u moet druk op de alle nummers op hetzelfde moment.

Als u van wandelen van het station, volg deze instructies van het treinstation:

1 - Vind de rotonde tegenover het treinstation, verlaat het gebouw achter je en loop vooruit op de avenue Kominternu, een brug en sla linksaf op de 2e straat (Saksaganskogo, waar het verkeer zal stromen naar links en ).

2 - Loop door tot het einde, waar je een grote laan te bereiken met een boulevard in het midden en u in staat om een ​​monument te zien met een ster op de top zal zijn. Steek over naar de andere kant en blijven lopen, het oversteken van de volgende straat (Alesia Gonchara). Nu je loopt in Dmitrivska Str.

3 - Na het oversteken Gonchara je blijven lopen tot de volgende hoek, waar u zult zien kyosks met drankjes en snacks, sla rechtsaf (dit is Vorovskoho) en loop de heuvel, het draaien van de 2e straat links, Gogolivska, onze straat.

4 - Gewoon om het nummer 4 heeft, wij zijn het nummer 25 en het moet allemaal je ongeveer 15 minuten duren, we zijn het dichtst bij het station.

De code op de houten deur is 247, zal u een andere 2 deuren zien, neemt u de rechter een (metaal) met de code 38, vergeet niet om de nummers druk op hetzelfde moment.

Wij zijn gevestigd in appartement # 11 en # 15, aan te bellen! U zult de hostelworld teken te zien!

ER IS EEN NIEUWE BUS LINE Vanaf het treinstation, recht tegenover het gebouw vinden de gele bussen op de bus stopt met het nummer '7 'of '18 +7', betalen als je in (prijs geschreven achter de bestuurder) , de rit zal kort zijn en je moet letten op twee dingen: een keer de bus te bereiken een grote laan met een monument met een ster op de top en zal rechtsaf (de enige juiste draai deze bus zal maken), tel het verkeer lichten na hier: 3 verkeerslichten, na de 3e te maken hem te begrijpen je wilt aan de slag.

Loop deze straat gaat u de eerste weg rechts en dat is Gogolivska Street, ga naar nummer 25, zoals je hierboven leest!