X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Keystone House Kings Cross Beoordelingen

272-276 Pentonville Road Kings Cross, London, Londen, Engeland

Recensies en Rankings Verklaard

78%

Klassement
4925 Beoordelingen
  • 76%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 81%Personeel
  • 71%Sfeer
  • 74%Properheid
  • 69%Faciliteiten

De volgende beoordelingen zijn ingezonden door klanten die geboekt hebben in de laatste 12 maanden.

De recensies en rankings in de rankingbox zijn gebaseerd op alle feedback en zijn de meningen van de klanten die een recensie ingediend hebben en zijn in geen geval de beoordeling van Hostelworld.com. Op deze manier krijgt u een recente ranking van de kwaliteit van het hostel.
Lees onze recensiesrichtlijnen »

  • Tonen:

80%

We hadden een privé kamer geboekt. Pas toen we aankwamen zagen we dat het een stapelbed had in plaats van een 2-persoonsbed. Dit was niet goed aangegeven bij het boeken. Mijn vriendin en ik moesten nu apart slapen. Dat had wel duidelijk bij de boeking mogen staan.

  • 19 dec 2015
  • Novice Nomad
  • Anoniem
  • Nederland
  • Mannelijk, 25-30
  • (1 Herziening)

Reactie van de eigenaar Reactie (Verberg)
Hello! Thank you taking the time to write us a review. We are so happy you have had a pleasant stay and enjoyed your time with us. We are thrilled to receive such a good compliment! Hope to see you back really soon! Keystone Team

83%

Excellent location, nice staff, access to kitchen fine, rooms very small but clean Very good value (2 bedrooms room ensuite only 50GBP per night).

  • 10 nov 2015
  • Novice Nomad
  • Anoniem
  • Polen
  • Mannelijk, 31-40
  • (1 Herziening)

Reactie van de eigenaar Reactie (Verberg)
Hello! Thank you taking the time to write us a review. We are so happy you have had a pleasant stay and enjoyed your time with the staff. We are thrilled to receive such a good compliment! Hope to see you back really soon! Keystone Team!

80%

Excellent location, clean, a bit noisy (but where not in London). They did however swapped us into a basic where we had a standard. Commenting about this did not make any difference. We were only given weird excuses and there was nothing to do about it because they were full. In this sense the service was very poor. Overall it was OK.

Reactie van de eigenaar Reactie (Verberg)
Hey there, thank you for your time spent to leave us a feedback. We are sorry if your stay did not match your expectations. Your room had a problem a few hours before you arrive and we tried our best to guarantee you the best stay possible. We hope to see you again in the future! Lots of love, Keystone Team



Bekijk alle LondenHostels