X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Kauai BeachHouse

4-1552 Kuhio Hwy, Kapaa, Kauai, Kapaa, Verenigde Staten

Kaart & Route


59%Klassement

  • 55%Waarde voor uw geld
  • 43%Beveiliging
  • 83%Plaats
  • 58%Personeel
  • 63%Sfeer
  • 52%Properheid
  • 55%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving naar Kauai Beach House Hostel van Lihue Airport.

KAUAI bus vanaf het LIHUE LUCHTHAVEN:

1. Neem bus naar Walmart Store 1 mijl van de luchthaven, winkelen met korting.

2. Transfer naar bus 500 bij Walmart Bus Stop

3. Neem de bus 8 mijl naar de kapa Neighborhood Center. Haal er uit. Het is aan de rechter kant van de snelweg als de oceaan en wij zijn dat ook.

4. Loop terug 2 gebouwen aan onze oude blauwe garage met een geweldige muurschildering op de voorkant, die een replica van onze lagune / uitzicht op de oceaan in de rug.

5. Ga door en uit de achterkant van de garage naar de BBQ picknicktafels gebied en vragen voor iemand die je binnen controleert Of ga naar de 1e verdieping en / of tot de 2e verdieping en vragen rond. Als er niemand is er ontspannen, genieten, wandelen langs de rand van de oceaan of ontspannen bij de lagune; of lopen naar het centrum van de oude binnenstad Kapa'a stad 2 blokken terug richting vliegveld. Of bel ons op deze # 's in deze volgorde. De telefoons zijn goed aangegeven op de 1e verdieping en de 2e verdieping telefoon is aan rechter zijde van krijtbord. 652-8162 of 8164 of 8163 of 8161.

RIJDEN Vanaf het vliegveld:

1. Er zijn 8 stoplichten en 8 ½ mijl en 13 km van de luchthaven Lihue de Kauai beachhouse. En er is slechts 1 slag.
2. Coming out van de luchthaven de enige beurt sla rechtsaf bij het 1e stoplicht.
3. Ga rechtdoor (geen slagen) tot en met 7 meer stoplichten. = 8 totaal stoplichten.
4. De 7e stoplicht heeft een Shell-tankstation en een Burger King aan de linkerzijde ... Keep Going.
5. De 8e stoplicht heeft een ABC-supermarkt op de linkerhoek, een bank aan de rechterkant, en de oostzijde RESTARANT op dezelfde hoek, maar verre hoek aan de rechterkant. Dat volgende blok afgelopen 8 stoplicht heeft winkels en restaurants. Alle goede restaurants.
. 6 Het volgende blok is een voetbal park aan de rechterkant, en dus is de oceaan, net als wij; maar we zijn het 7e gebouw langs het voetbal park. Maar je kan niet rijden in onze garage als we het gebruiken voor entertainment in de avonduren. Dus zetten in de buren, Scotty's RESTAURANT, en te besturen met zijn 2e verhaal restaurant en een park ergens in de rug langs de lava rotsen of in de achterkant van ons, we zijn aan de linkerkant en we zijn blauwe en gele versiering. Gelieve niet te parkeren wijzen in het gebouw van de volgende buurman en korte lava rotswand. Maar Park ergens anders in de hele achterkant van ons allen ... ALLES GRATIS PARKEREN.
7. Kom in de Kauai beachhouse en vragen rond om te checken of ontspannen als hierboven. Bel hetzelfde # 's boven indien nodig of meer richtingen als je ze nodig hebt.

Op de shuttle:

1. Vraag de chauffeur te wijzen monumenten, rivieren, restaurants, winkelcentra., Etc.
2. Laat hem je rijdt door Baby Beach langs de weg.

E KOMO MAI ... Kom binnen.