X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Kate Apartments

Kej Marshal Tito, Ohrid, Macedonië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Adres: Straat: 'Partizanska 24 Kej 1/3' Ohrid

Appartement Kate is gelegen in het centrum van de stad (30m. van het meer), in de buurt van de Commercial Bank (zie de kaart), op Partizanska Street, tussen hotels Royal en Palas.

U kunt bellen of e-mail voor aankomst - tijd. De contactgegevens vindt u in uw bevestigingsmail. Als u niet zeker weet waar je bent, vraag de lokale bevolking waar is Commercial Bank of contacteer me en ik zal komen om u te ontmoeten.

Het is mogelijk om vervoer te regelen van of naar de luchthaven van Ohrid of als je wilt wij u kunt ophalen uit de bus station.You kunt bellen of e-mail voor aankomst - tijd. Airport pick-up wordt in rekening gebracht € 2 per persoon.

U kunt gemakkelijk bereiken met het vliegtuig Ohrid in Ohrid, of zijn zeer dicht bij de grens met Albanië en Griekenland grens, zodat u Tessaloniki en de luchthaven van Tirana kunnen gebruiken om hier te komen, zijn minder dan 4 uur rijden vanuit beide richtingen.

PS Het busstation is nu op de nieuwe locatie. Als u een aantal gids boek als Lonely Planet de kaart is niet correct. Het busstation ligt nu 1,5 km van het centrum van de stad als je wilt kun je lopen of een taxi nemen. Als je een taxi nemen de prijs voor het vervoer moet kleiner dan 1 euro (60 dinar) om u rechtstreeks naar mijn appartement.
Als je kwam met de bus soms mensen zullen proberen om u te gaan naar een andere plaats of ze zijn te opdringerig. Dit is een veelvoorkomend probleem en veroorzaakt veel teleurstelling voor de gasten niet gewend aan deze - dus je informeren op voorhand kan helpen dit te voorkomen.