X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Juliette House BB

Vicolo dietro S. Andrea 1, Verona, Veneto, Italië

Kaart & Route


71%Klassement

  • 70%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 50%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Reisinformatie

Met het vliegtuig:

Aankomen op de luchthaven Valerio Catullo van Verona, dan neemt u de shuttle "Aerobus" die de luchthaven verbindt met het centraal station van Verona "Porta Nuova '. Hier uitstappen en verder met de onderstaande instructies.

Met de trein:

Stap uit bij het plein van centraal station van Verona "Porta Nuova". Vanaf hier kunt u kiezen om de reis te voltooien te voet (ongeveer 30 minuten lopen), of met de bus:

Te voet:
Ga naar beneden Corso Porta Nuova in de richting van Piazza Bra, het plein van de Arena van Verona. Steek de piazza en verder op de Via Mazzini. Aan het eind van de straat, slaat u rechtsaf de Via Cappello. U zult Juliette's House merken aan de linkerkant. Geef het door en verder langs de straat tot het einde, waar u zult merken een FNAC winkel. Na de winkel, de weg die een hoek vormt is het steegje S. Andrea. We zijn boven de "Ristorante da Ugo." Je zult een groot bord, maar een kleine plaquette met de tekst niet vinden "B & B Juliette House." Als u problemen met het vinden van ons, kunt u bellen met +39 392 9155000. Wij zijn geopend 1-8 uur Voor een betere planning, gelieve ons uw GSM-nummer waaronder uw internationale prefix evenals de tijd van uw aankomsttijd.

Met de bus:
Neem een ​​bus van de stedelijke lijn "ATV." (Ze zijn groen.) U kunt het nummer 11, 12 of 13 te nemen van trottoir A, dat is geel. Stap uit na zes haltes bij de halte San Fermo. Steek de straat over en verder langs de Via Leoni. Na de ruïnes zal u een grote FNAC winkel aan uw linkerhand. De straat aan de eerste weg links van de winkel is het steegje S. Andrea. Wij zijn gelegen boven de "Ristorante da Ugo." U zult niet vinden een groot bord, maar een kleine plaquette met de tekst "B & B Juliette House." Als u problemen met het vinden van ons, kunt u bellen met +39 392 9155000. Wij zijn geopend van 1-8p.m. Voor een betere planning, gelieve ons uw GSM-nummer waaronder uw internationale prefix evenals de tijd van uw aankomsttijd.

Let op: deze twee eenvoudige maar zeer belangrijke feiten!

1) De bussen genummerd 11, 12, en 13 worden 90, 92, 94 na 19:30, en de hele dag op vakantie, maar de routes en haltes blijven ongewijzigd.

2) De namen van de straten in het historische centrum zijn geschreven op grote platen van marmer ingekapseld in de muren van de gebouwen. Aan het begin en het einde van een straat, opzoeken om zijn naam te zien

Wij raden u aan een kaart voor jezelf voor het verlaten van het geval af te drukken. De route is echt eenvoudig, en als je stopt met de informatie-en VVV-kantoor gevestigd in het station, zal je slechts een paar meter te zijn van de bushalte bij Piazza Bra. Hier kunt u mensen die u kunnen voorzien van een routebeschrijving en informatie te vinden.