X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Juliette House BB

Vicolo dietro S. Andrea 1, Verona, Italië

Kaart & Route


98%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 96%Properheid
  • 92%Faciliteiten

Vertaald door Google Reisinformatie

Met het vliegtuig:

Aankomt op de luchthaven Valerio Catullo van Verona, neem dan de shuttle "Aerobus" dat de luchthaven naar het centraal station van Verona "Porta Nuova 'verbindt. Hier uitstappen en verder met de onderstaande instructies.

Met de trein:

Stap uit bij de plaza van het centraal station van Verona "Porta Nuova". Vanaf hier kunt u kiezen om de reis te voltooien te voet (ongeveer 30 minuten lopen), of met de bus:

Te voet:
Ga naar beneden Corso Porta Nuova in de richting van Piazza Bra, het plein van de Arena van Verona. Steek het plein en ga verder op de Via Mazzini. Aan het einde van de straat, slaat u rechtsaf de Via Cappello. U zult Juliette's House merken aan de linkerkant. Doorgeven en verder langs de straat tot het einde, waar u zult merken een Trony winkel. Na de winkel, de weg die een hoek vormt is het steegje S. Andrea. We zijn boven de "Ristorante da Ugo." Je zult een groot bord niet te vinden, maar een kleine plaquette met de tekst "B & B Juliette House." We zijn geopend 1-7 uur Voor een betere planning, stuur ons dan uw mobiele telefoon nummer waaronder uw internationale prefix evenals de tijd van uw verwachte aankomsttijd.

Met de bus:
Neem een ​​bus van de stedelijke lijn "ATV." (Ze zijn groen.) U kunt het nummer van 11, 12, of 13 te nemen van trottoir A, dat is geel. Uitstappen na zes haltes bij de San Fermo stop. Steek de straat over en verder langs de Via Leoni. Na de ruïnes vindt u een grote Trony winkel aan uw linkerhand. De straat op de eerste links van de winkel is het steegje S. Andrea. Wij zijn gevestigd boven de "Ristorante da Ugo." Je zult een groot bord, maar een kleine plaquette met de tekst "B & B Juliette House niet vinden. Wij zijn open van 1-7p.m. Voor een betere planning, stuur ons dan uw mobiele telefoonnummer met inbegrip van uw internationale prefix evenals de tijd van uw verwachte aankomsttijd.

Let op: deze twee eenvoudige maar zeer belangrijke feiten!

1) De bussen genummerd 11, 12, en 13 worden 90, 92, 98 na 19:30, en voor de hele dag op vakantie, maar de routes en haltes blijven ongewijzigd.

2) De namen van de straten in het historische centrum zijn geschreven op grote platen van marmer ingekapseld in de muren van de gebouwen. Aan het begin en het einde van een straat, kijk omhoog om zijn naam te zien

Wij raden u aan een kaart te drukken voor jezelf voordat het verlaten van het geval. De route is echt eenvoudig, en als je stopt met de informatie en VVV-kantoor gevestigd in het station, zal je slechts een paar meter van de bushalte bij de Piazza Bra zijn. Hier kunt u de mensen die u kunnen voorzien van een routebeschrijving en informatie te vinden.