Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Juliette House BB

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.1
 • Beveiliging 9.7
 • Plaats 9.9
 • Personeel 9.9
 • Sfeer 9.4
 • Properheid 9.4
 • Faciliteiten 9.1

Plaats

Vicolo dietro S. Andrea 1

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Reisinformatie

Met het vliegtuig:

Aankomt op de luchthaven Valerio Catullo van Verona, neem dan de shuttle "Aerobus" dat de luchthaven naar het centraal station van Verona "Porta Nuova 'verbindt. Hier uitstappen en verder met de onderstaande instructies.

Met de trein:

Stap uit bij de plaza van het centraal station van Verona "Porta Nuova". Vanaf hier kunt u kiezen om de reis te voltooien te voet (ongeveer 30 minuten lopen), of met de bus:

Te voet:
Ga naar beneden Corso Porta Nuova in de richting van Piazza Bra, het plein van de Arena van Verona. Steek het plein en ga verder op de Via Mazzini. Aan het einde van de straat, slaat u rechtsaf de Via Cappello. U zult Juliette's House merken aan de linkerkant. Doorgeven en verder langs de straat tot het einde, waar u zult merken een Trony winkel. Na de winkel, de weg die een hoek vormt is het steegje S. Andrea. We zijn boven de "Ristorante da Ugo." Je zult een groot bord niet te vinden, maar een kleine plaquette met de tekst "B & B Juliette House." We zijn geopend 1-7 uur Voor een betere planning, stuur ons dan uw mobiele telefoon nummer waaronder uw internationale prefix evenals de tijd van uw verwachte aankomsttijd.

Met de bus:
Neem een ​​bus van de stedelijke lijn "ATV." (Ze zijn groen.) U kunt het nummer van 11, 12, of 13 te nemen van trottoir A, dat is geel. Uitstappen na zes haltes bij de San Fermo stop. Steek de straat over en verder langs de Via Leoni. Na de ruïnes vindt u een grote Trony winkel aan uw linkerhand. De straat op de eerste links van de winkel is het steegje S. Andrea. Wij zijn gevestigd boven de "Ristorante da Ugo." Je zult een groot bord, maar een kleine plaquette met de tekst "B & B Juliette House niet vinden. Wij zijn open van 1-7p.m. Voor een betere planning, stuur ons dan uw mobiele telefoonnummer met inbegrip van uw internationale prefix evenals de tijd van uw verwachte aankomsttijd.

Let op: deze twee eenvoudige maar zeer belangrijke feiten!

1) De bussen genummerd 11, 12, en 13 worden 90, 92, 98 na 19:30, en voor de hele dag op vakantie, maar de routes en haltes blijven ongewijzigd.

2) De namen van de straten in het historische centrum zijn geschreven op grote platen van marmer ingekapseld in de muren van de gebouwen. Aan het begin en het einde van een straat, kijk omhoog om zijn naam te zien

Wij raden u aan een kaart te drukken voor jezelf voordat het verlaten van het geval. De route is echt eenvoudig, en als je stopt met de informatie en VVV-kantoor gevestigd in het station, zal je slechts een paar meter van de bushalte bij de Piazza Bra zijn. Hier kunt u de mensen die u kunnen voorzien van een routebeschrijving en informatie te vinden.
 • Waarde voor uw geld 9.1
 • Beveiliging 9.7
 • Plaats 9.9
 • Personeel 9.9
 • Sfeer 9.4
 • Properheid 9.4
 • Faciliteiten 9.1
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.