X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Joan's Hostel

Calle del Mediterraneo No. 12, Colonia Jardines de Guadalupe, San Salvador, El Salvador

Kaart & Route


86%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 100%Personeel
  • 70%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de bus: U vliegt naar de grootste luchthaven in Midden-Amerika, die is gelegen op 45 minuten via de snelweg van de stad Comalapa luchthaven. Eenmaal ph_TechnicalSpecifications aangekomen en doen de douane. Ga naar buiten en steek de grote parkeerplaats. Ga dan via een open gebouw aan de weg te bereiken. Er is een bushalte. U kunt kiezen tussen route 138 of 400 niet brengen veel bagage of grote rugzakken, hoewel, de mini-bus wordt erg druk geen bagagerekken !!!!

De bus brengt u van het vliegveld naar het centrum van San Salvador voor 0,70USD. Het is langzamer dan de shuttles en kan tot een uur om in de stad. Nadat je in het centrum moet je busroutes, ofwel 42A of 27 nemen; al lijkt die route 27 duurt een beetje langer naar het hostel te krijgen ... Als je eenmaal in deze bus de chauffeur vragen of de man die kosten om u te laten weten wanneer u in la UCA dat is een van de belangrijkste universiteiten in de stad en daar zult u naar beneden te krijgen en lopen tot je een kleine tuin genaamd Capri Plaza te vinden. We zijn direct naast het. Het is een witte huis van twee verdiepingen. We hebben maar een kleine kikker teken voor het huis.Met de auto: Het zal u ongeveer 45 minuten naar de stad te krijgen.

Eerst moet je in oostelijke richting voor ongeveer 750 meter. en sla rechtsaf bij RN5S en blijf daar voor 27km, zul je scherp rechtsaf om te verblijven op RN5S voor 11.3km draaien en zal doorgaan op rechts onRN5Sfor nog eens 200 meter. dan zul je een scherpe bocht naar rechts bij Bulevar Los Proceres / RN5S geven voor 270m en zal links aanhouden bij de splitsing en links aan bij de Carretera Panamericana, slaat u linksaf bij de Calle del Mediterraneo en op zoek naar de Campus van la UCA (Universidad Simeon Cañas), een keer er op zoek naar een klein openbaar park genaamd 'plaza capri' en we zijn direct naast het.