X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Jazz Hostel & Apartments

Preernova Cesta 68, Bled, Slovenië

Kaart & Route


98%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 97%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 99%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 99%Properheid
  • 99%Faciliteiten

Vertaald door Google BUSSTATION BLED
Busstation Bled ligt op 500 meter afstand van JAZZ Hostel & Apartments. Wandelen naar ons het duurt ongeveer vijf minuten. Zoals je op het busstation naar de overkant van de straat en begin te lopen bergop (links van het busstation, moet je langs restaurant Planinc). Op de weg die je moet passeren een juwelier. Wanneer je verder je naar hostel en cafe 1004. Aan het einde van dat gebouw je draai iets naar rechts en ga verder omhoog. Op de top van de heuvel is er een kruispunt waar je linksaf. Aan de overkant een supermarkt kan zien. Wanneer u linksaf, de straat is een beetje smal (wees voorzichtig, want van het verkeer). Binnenkort dan zult u linksaf bij kruispunt zien. Daar heb je rechts en dan meteen linksaf. Je moet lopen door twee gele gebouwen en achter die gebouwen is in de eerste Jazz bar en de volgende is de Jazz Hostel en appartementen.

STATION BLED JEZERO
Treinstation Bled-Jezero ligt recht boven het meer, ver weg van JAZZ Hostel & Apartments 2 kilometer. Helaas is er geen borstbeeld station, dus de enige optie is om te lopen of een taxi bellen. Wandelen naar ons, zal het u ongeveer een half uur. Als je staat tegenover het treinstation, op zoek in de weg naar het meer, moet je linksaf en ga die straat. U zich verplaatst op rechte de hele tijd op de hoofdweg. Ten eerste is de straat is omgeven door bomen, dan is er een bocht naar rechts, vervolgens linksaf en dan verder rechtdoor. Al snel na je restaurant passeren Mangart is er een kruispunt daar slaat u rechtsaf. Je beweegt op rechte, de hoofdweg volgen tot u aan de George Best bar. Op het kruispunt in de voorkant van de George beste bar, slaat u linksaf, ga rechtdoor (een beetje bergop), en op de top van de heuvel gaat u links. Voor u, kunt u Jazz hostel & appartementen te zien.

TREIN STATON LESCE BLED
Station Lesce / Bled ligt ver van Jazz hostel & appartementen 7 kilometer. De makkelijkste optie is dat je een bus nemen. Busstation ligt op dezelfde locatie als het station, aan de overkant van de straat. Als je op het busstation, is er een schema van de bussen - Het zoeken naar Bled. Bus rijdt er heel vaak, dus er zijn geen zorgen. Ga uit de bus bij het centraal station Bled (als je telt hoeveel keer bushaltes, moet je de tweede keer naar beneden). Zoals je op het busstation naar de overkant van de straat en begin te lopen bergop (links van het busstation, moet je langs restaurant Planinc). Op de weg die je moet passeren een juwelier. Wanneer je verder je naar hostel en cafe 1004. Aan het einde van dat gebouw je draai iets naar rechts en ga verder omhoog. Op de top van de heuvel is er een kruispunt waar je linksaf. Aan de overkant een supermarkt kan zien. Wanneer u linksaf, de straat is een beetje smal (wees voorzichtig, want van het verkeer). Binnenkort dan zult u linksaf bij kruispunt zien. Daar heb je rechts en dan meteen linksaf. Je moet lopen door twee gele gebouwen en achter die gebouwen is in de eerste Jazz bar en de volgende is de Jazz Hostel en appartementen.