X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Jazz Hostel & Apartments

Preernova Cesta 68, Bled, Slovenië

Kaart & Route


97%Klassement

  • 98%Waarde voor uw geld
  • 96%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 100%Personeel
  • 95%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 98%Faciliteiten

Vertaald door Google Busstation BLED
Busstation Bled ligt op 500 meter afstand van JAZZ Hostel & Apartments. Wandelen naar ons zal het u ongeveer vijf minuten. Zoals u op het busstation naar de overkant van de straat en beginnen lopen bergop (links van het busstation, moet je voorbij restaurant Planinc). Op de weg die je moet langs een juwelierszaak. Als je beweegt op je naar hostel en cafe 1004. Aan het einde van dat gebouw u iets naar rechts draaien en bewegen op bergop. Op de top van de heuvel is er een kruispunt waar u linksaf. Aan de overkant vindt u een supermarkt kan zien. Wanneer u linksaf, de straat is een beetje smal (wees voorzichtig, want van het verkeer). Binnenkort dan zult u linksaf bij kruispunt zien. Er u rechtsaf en dan meteen linksaf. Je moet lopen door twee gele gebouwen en achter die gebouwen is in de eerste plaats Jazz bar en de volgende is de Jazz Hostel en appartementen.

STATION BLED JEZERO
Treinstation Bled-Jezero ligt direct boven het meer, weg van JAZZ Hostel & Apartments 2 kilometer. Helaas, er is geen borstbeeld station dus de enige optie is om te wandelen of een taxi bellen. Wandelen naar ons, zal het u ongeveer een half uur. Als u zich voor het station, op zoek in de weg naar meer, moet je linksaf en ga op die straat. Je beweegt op rechte de hele tijd op de hoofdweg. Ten eerste is de straat wordt omgeven door bomen, dan is er een bocht naar rechts, dan linksaf en dan bewegen op rechte. Al snel na je langs restaurant Mangart is er een kruispunt daar slaat u rechtsaf. Je beweegt op rechte, naar aanleiding van de hoofdweg tot u bij de George Best bar. Op het kruispunt voor de George beste bar, slaat u linksaf, ga rechtdoor (een beetje bergop), en op de top van de heuvel slaat u linksaf. Aan de voorzijde van u, kunt u Jazz hostel en appartementen te zien.

TREIN STATON Lesce BLED
Station Lesce / Bled ligt ver van Jazz hostel en appartementen 7 kilometer. De makkelijkste optie is dat je een bus nemen. Busstation is op dezelfde locatie als het station, aan de overkant van de straat. Als je op het busstation, is er een schema van de bussen - zoeken naar Bled. Bus rijdt er heel vaak, dus er zijn geen zorgen. Ga uit de bus bij het centraal station Bled (als je telt hoeveel keer bushaltes, moet je naar beneden voor de tweede keer). Zoals u op het busstation naar de overkant van de straat en beginnen lopen bergop (links van het busstation, moet je voorbij restaurant Planinc). Op de weg die je moet langs een juwelierszaak. Als je beweegt op je naar hostel en cafe 1004. Aan het einde van dat gebouw u iets naar rechts draaien en bewegen op bergop. Op de top van de heuvel is er een kruispunt waar u linksaf. Aan de overkant vindt u een supermarkt kan zien. Wanneer u linksaf, de straat is een beetje smal (wees voorzichtig, want van het verkeer). Binnenkort dan zult u linksaf bij kruispunt zien. Er u rechtsaf en dan meteen linksaf. Je moet lopen door twee gele gebouwen en achter die gebouwen is in de eerste plaats Jazz bar en de volgende is de Jazz Hostel en appartementen.