Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jazz Hostel & Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.7
 • Beveiliging 9.7
 • Plaats 9.5
 • Personeel 10.0
 • Sfeer 9.6
 • Properheid 9.9
 • Faciliteiten 9.7

Plaats

Preernova Cesta 68

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Busstation BLED
Busstation Bled ligt op 500 meter afstand van JAZZ Hostel & Apartments. Wandelen naar ons zal het u ongeveer vijf minuten. Zoals u op het busstation naar de overkant van de straat en beginnen lopen bergop (links van het busstation, moet je voorbij restaurant Planinc). Op de weg die je moet langs een juwelierszaak. Als je beweegt op je naar hostel en cafe 1004. Aan het einde van dat gebouw u iets naar rechts draaien en bewegen op bergop. Op de top van de heuvel is er een kruispunt waar u linksaf. Aan de overkant vindt u een supermarkt kan zien. Wanneer u linksaf, de straat is een beetje smal (wees voorzichtig, want van het verkeer). Binnenkort dan zult u linksaf bij kruispunt zien. Er u rechtsaf en dan meteen linksaf. Je moet lopen door twee gele gebouwen en achter die gebouwen is in de eerste plaats Jazz bar en de volgende is de Jazz Hostel en appartementen.

STATION BLED JEZERO
Treinstation Bled-Jezero ligt direct boven het meer, weg van JAZZ Hostel & Apartments 2 kilometer. Helaas, er is geen borstbeeld station dus de enige optie is om te wandelen of een taxi bellen. Wandelen naar ons, zal het u ongeveer een half uur. Als u zich voor het station, op zoek in de weg naar meer, moet je linksaf en ga op die straat. Je beweegt op rechte de hele tijd op de hoofdweg. Ten eerste is de straat wordt omgeven door bomen, dan is er een bocht naar rechts, dan linksaf en dan bewegen op rechte. Al snel na je langs restaurant Mangart is er een kruispunt daar slaat u rechtsaf. Je beweegt op rechte, naar aanleiding van de hoofdweg tot u bij de George Best bar. Op het kruispunt voor de George beste bar, slaat u linksaf, ga rechtdoor (een beetje bergop), en op de top van de heuvel slaat u linksaf. Aan de voorzijde van u, kunt u Jazz hostel en appartementen te zien.

TREIN STATON Lesce BLED
Station Lesce / Bled ligt ver van Jazz hostel en appartementen 7 kilometer. De makkelijkste optie is dat je een bus nemen. Busstation is op dezelfde locatie als het station, aan de overkant van de straat. Als je op het busstation, is er een schema van de bussen - zoeken naar Bled. Bus rijdt er heel vaak, dus er zijn geen zorgen. Ga uit de bus bij het centraal station Bled (als je telt hoeveel keer bushaltes, moet je naar beneden voor de tweede keer). Zoals u op het busstation naar de overkant van de straat en beginnen lopen bergop (links van het busstation, moet je voorbij restaurant Planinc). Op de weg die je moet langs een juwelierszaak. Als je beweegt op je naar hostel en cafe 1004. Aan het einde van dat gebouw u iets naar rechts draaien en bewegen op bergop. Op de top van de heuvel is er een kruispunt waar u linksaf. Aan de overkant vindt u een supermarkt kan zien. Wanneer u linksaf, de straat is een beetje smal (wees voorzichtig, want van het verkeer). Binnenkort dan zult u linksaf bij kruispunt zien. Er u rechtsaf en dan meteen linksaf. Je moet lopen door twee gele gebouwen en achter die gebouwen is in de eerste plaats Jazz bar en de volgende is de Jazz Hostel en appartementen.
 • Waarde voor uw geld 9.7
 • Beveiliging 9.7
 • Plaats 9.5
 • Personeel 10.0
 • Sfeer 9.6
 • Properheid 9.9
 • Faciliteiten 9.7
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.