X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Jasmine Garden Hotel

57 Lo Su Street, Hanoi Old Quarter, Hanoi, Vietnam

Kaart & Route


100%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 100%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google 1) Als je aankomt met de trein

Wij bieden gratis pick-up als je aankomt met de trein. Vertel ons de details van uw aankomst, en er goed te zijn als je aankomt. Als we weten dat uw bed nummer, goed je ook ontmoeten als je naar beneden de trappen!

Wilt u een taxi vanaf het station op uw eigen te nemen, dan kunt u print deze uit en hebben het handig.

Als u het nemen van een taxi door jezelf van het station, loop naar de straat. Wees voorzichtig. Laat niemand pak je tas! Ga naar de taxistandplaatsen van slechts:
Mai Linh, Hanoi Taxi, (3) 8.21.21.21, (3) 8.26.26.26, (3) 8.53.53.53, (3) 8.56.56.56. (De meeste van de andere bedrijven zal je bedriegen.) Laat ze deze nota. Het vraagt ​​beleefd hem om u naar de Jasmine, en biedt het standaard tarief van 50.000 VND. Dat is de normale prijs voor de reis. Als hij niet akkoord gaat, maak je geen zorgen, er zijn tientallen anderen chauffeurs wachten achter je die je zal nemen om The Jasmine voor dit tarief!

LM đưa ti Djen: Khch San Jasmine. 57 pho L Su, GAN Hồ Hon Kiem. Djen NOI ti se tra anh 50.000 Đồng. NEU Đồng ste ti DJI xe của anh, neu khng e ti se tm xe KHC. Xin CAM op anh.

2) Als u met de Air

Wij bieden een gratis airport pick-up voor elke reservering van drie overnachtingen. Als u boekt voor een nacht, bieden wij airport pick-up voor dezelfde vergoeding die u 360.000 VND of $ 18 moeten betalen. (Helaas bezoekers uiteindelijk betaalt een stuk meer omdat taxichauffeurs te profiteren van hen.) Vertel ons uw vluchtnummer en de landing tijd en we zullen er met een bord om u op te halen. Als u het inhuren van een taxi op uw eigen, kunt u lezen op:

Als u een taxi nemen vanaf het vliegveld op uw eigen, kunt u print deze uit en hebben het handig als je de luchthaven verlaat.

Verlaat de terminal en loop rechtdoor. Steek één weg en zoek de taxistandplaatsen. Ga naar de taxistandplaatsen van slechts Noi Bai of Viet Thanh taxi. (De meeste van de andere bedrijven zal je bedriegen.) Laat ze deze nota. Het vraagt ​​beleefd hem om u naar de Jasmine, en biedt het standaard tarief van 360.000 VND. Als hij niet akkoord gaat, maak je geen zorgen, er zijn tientallen anderen chauffeurs wachten die u zal brengen aan The Jasmine voor dit tarief!

LM đưa ti Djen: Khch San Jasmine. 57 pho L Su, GAN Hồ Hon Kiem. Djen NOI ti se tra anh 360.000 Đồng. NEU Đồng ste ti DJI xe của anh, neu khng e ti se tm xe KHC. Xin CAM op anh.