Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

International Travellers' Hostel Varanasi

 • C-32/4, Vidyapeeth Road, Landmark: Gate #2 of Vidyapeeth University, Varanasi, Indië

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.0
 • Beveiliging 9.0
 • Plaats 7.0
 • Personeel 9.0
 • Sfeer 9.0
 • Properheid 8.0
 • Faciliteiten 8.0

Plaats

C-32/4, Vidyapeeth Road, Landmark: Gate #2 of Vidyapeeth University

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
BELANGRIJK: laat niemand te vertellen en je laten geloven dat dit hostel niet bestaat of dat het is gesloten of soortgelijke dingen. Dit is een veel voorkomende zwendel in India. Tuk-Tuk en taxichauffeurs ontvangt opdracht van andere plaatsen en dus kunnen ze je dupe in gaat er in plaats. Negeer al het andere en volg onze aanwijzingen hieronder:


Indien relevant, vertel uw chauffeur (aandringen!) Om u naar Vidyapeeth University (विद्यापीठ विश्वविद्यालय) op Vidyapeeth Road (विद्यापीठ रोड), NIET Benares Hindu University (BHU). Het is een veelgemaakte fout. Aandringen!


1). Aangekomen bij Varanasi Junction Railway Station:

Uit de trein. Kom uit het station. Sla rechtsaf op de drukke straat. Op de kruising afrit van de straat in de stad aan de linkerkant om te gaan, dan steekt 'Englishia Line knooppunt' en ga direct naar Vidyapeeth weg voor ongeveer 300 meter. Kijk uit voor Gate # 2 van Mahatma Gandhi Kashi Vidyapeeth universiteit, of gewoon Vidyapeeth University, op uw linkerkant (er is een blauw verkeersbord in Hindi naar u toe, maar de achterkant heeft Engels tekst). Wanneer u de poort hebt bereikt zul je een rustig steegje aan uw rechterzijde, dicht bij Hotel Ashoka Grote vinden. Stap in de steeg en op zoek naar een groene ITH bewegwijzering! We zijn ongeveer 100 meter in de steeg aan de linkerkant.

International Travellers 'Hostel is ongeveer 5-7 minuten loopafstand van Varanasi Junction Railway Station. Als je het gevoel dat je te lang hebt gelopen - stop, draai je om, en kijk voor een enorme groene ITH bewegwijzering.

En dan niet huren van een Tuk-Tuk! Het is het geld niet waard. Zij kunnen u vertellen veel verhalen. Negeren.


2). Aangekomen bij Manduadih Railway Station:

Verlaat het station en krijg een Tuk-Tuk op de boven omschreven uni gate. Het moet kosten ongeveer INR 50-80.


3). Aangekomen bij Mughal Sarai Junction Railway Station:

Verlaat het station en krijg een Tuk-Tuk of taxi naar de boven omschreven uni gate. De Tuk-Tuk moet kosten ongeveer EUR 150 - 200 en de Taxi INR 400 - 600 Deze twee opties zullen de meest geschikte te zijn voor u. Als alternatief kan je ook proberen om een ​​bus naar Varanasi Bus Stand, die is ongeveer 10 minuten loopafstand van het hostel, of krijgen een trein naar Varanasi Junction Station en volg de bovenstaande aanwijzingen.


4). Aangekomen op een bus:

Je bent dapper voor het nemen van een bus! In dit geval zult u waarschijnlijk worden afgezet hetzij op Varanasi Bus Stand of in de buurt van Varanasi Junction Railway Station. Het beste zou zijn om het station te vinden en volg de bovenstaande aanwijzingen.


5). Als je vliegt naar Varanasi:

Nou, ga langs de bagageband, dan net voor de luchthaven te verlaten zijn er een paar van de pre-paid taxi cabines aan de linkerkant. U kunt een AC taxi voor INR 700 Vertel de taxichauffeur om u naar Gate # 2 van Vidyapeeth University brengen.

Wij bieden ook een pick-up faciliteit voor INR 1.200. In dit geval, alleen de luchthaven te verlaten en zullen we voor u klaar met een bordje!


6). Aangekomen op een boot?

Haha! Geen grapje - we hebben gehoord dat het mogelijk is (althans van nabijgelegen steden als Allahabad)! Het is zeer onwaarschijnlijk, maar voor het geval je aankomt op een boot, laat het ons weten en wij halen u op gratis! Zorg ervoor dat u aan boord Dè bij Assi Ghat.
 • Waarde voor uw geld 7.0
 • Beveiliging 9.0
 • Plaats 7.0
 • Personeel 9.0
 • Sfeer 9.0
 • Properheid 8.0
 • Faciliteiten 8.0
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×