X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar International Student Center

38 West 88th Street, Manhattan NY 10024, New York, Verenigde Staten

Kaart & Route


77%Klassement

  • 75%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 79%Personeel
  • 74%Sfeer
  • 74%Properheid
  • 69%Faciliteiten

Vertaald door Google Geschatte Reistijden naar het International Student Center, uit:

JFK Airport (90-120 minuten) met de metro;
Newark Airport (1 uur) met de bus; 45 minuten met de trein.
LaGuardia Airport (1 uur) met de bus of trein;
Port Authority Bus Terminal (15 minuten) met de metro;
Grand Central Station (30 minuten) met de metro;
Penn Station (20 minuten) met de metro.

De International Student Center is gevestigd in een zandstenen gebouw aan de Upper West Side van Manhattan in New York City. Ons adres is 38 West 88th Street, tussen Columbus Avenue en Central Park West Avenue, in de buurt van het metrostation 86th Street op de B en C metrotreinen. We hebben niet een groot bord, dan kunt u zoeken naar de nummer 38 op de deur.

Om ons te bereiken vanaf de internationale luchthaven JFK:
Neem de Airtrain van de terminal van de luchthaven naar het Howard Beach metrostation, waar u de A-trein richting Manhattan kunt nemen. Wissel naar de C- of B-trein op 59th street (Columbus Circle). Stap uit bij 86th Street en uitgang aan de voorkant van de trein.
OF
Stoppen door de Ground Transportation bureau en vragen over waar de Super Shuttle Van, die u afzetten bij de deur van de International Student Center (38 West 88th Street in Manhattan, tussen Central Park West en Columbus Avenue) op te vangen. Kosten: $ 20 / persoon. Bel 1-212-258-3826.

Vanaf de internationale luchthaven Newark:
Neem de AirTrain van de terminal naar de Newark International Airport Train Station. Neem de New Jersey Transit trein naar Penn Station). Volg de aanwijzingen van Penn Station (hieronder).
OF
Neem de Olympia bus ($ 13 enkele reis) van de luchthaven naar 42nd Street en Port Authority terminal in Manhattan. Vanaf hier neemt u de C-trein Uptown aan 86th Street.

Vanaf de internationale luchthaven La Guardia:
U kunt de M 60 bus vanaf de luchthaven La Guardia naar de laatste halte, 113ste Straat en Broadway in Manhattan. Vervolgens neemt u de M 104 bus richting het centrum naar 88th Street en Broadway. Lopen twee blokken van Broadway en 88th Street in de richting van Central Park West Avenue (verleden Amsterdam en Columbus Avenue.)
OF
U kunt ook een taxi (ongeveer $ 30) van het vliegveld La Guardia naar het International Student Center op 38 West 88th Street in Manhattan, tussen Central Park West en Columbus Avenue.
OF
Stoppen door de Ground Transportation bureau en vragen over waar de Super Shuttle, die u afzetten bij de deur van de International Student Center (38 West 88th Street in Manhattan, tussen Central Park West en Columbus Avenue) op te vangen. Kosten: $ 15 / persoon. Bel 1-212-258-3826.

Van Penn Station of Port Authority Bus Terminal:
Neem de C Metro uptown naar de 86ste Straat stop, en afslag op 88th street.