Hostelworld.com

International House of Washington

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.6
 • Beveiliging 8.6
 • Plaats 9.1
 • Personeel 9.2
 • Sfeer 8.2
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.7

Plaats

1110 6th st. nw, Washington, DC

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Van New York met de bus:
Wij raden u aan Google 'Chinatown Bus' om de beste buskaartjes te krijgen. Over vijf bedrijven hebben de laagste tarieven van NY op ongeveer $ 20 one-way. De reis duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten duren, afhankelijk van het verkeer. De drop-off locaties zijn hier in Chinatown, op minder dan 10 minuten lopen van ons. Let op: de Greyhound busstation ligt op enige afstand van Chinatown en we raden het niet.
Uit het drop-off point: Stap uit bij 7 en H St. NW. Loop naar het noorden een kleine heuvel op 7 St. Na twee blokken, sla rechtsaf naar NY Ave, neem de eerste afslag linksaf naar 6 St. NW. Loop nog een minuut en we zijn in 1110 6 St. NW - het is een gebouw met brandtrap. Er is geen teken op het gebouw, want dit is een historische wijk en tekens zijn niet toegestaan.

Van Ronald Reagan National Airport (DCA):
Van de oostzijde van het platform, neemt u de gele lijn van de metro naar de stad en stap uit bij 'Mount Vernon Plein 7 St. Convention Center', volg dan de aanwijzingen zoals hieronder.

Vanaf Dulles International Airport (IAD):
Een taxi zal $ 60 kosten, maar het is veel goedkoper om een ​​Metro City Bus nemen voor $ 6 van de rode, witte en blauwe bord waar de bussen stoppen. U vindt de halte een goede wandeling naar de juiste te vinden wanneer u de terminal te verlaten. Stap uit de bus bij de laatste halte - L'Enfant Plaza. Volg dan onderstaande aanwijzingen.

Van L'Enfant Plaza:
Een taxi zal een maximum van $ 9 (meterstand) plus $ 1,50 per grote zak en $ 1,50 voor elke extra persoon kost.
Anders, neem de metro naar 'Mount Vernon Plein 7 st. Convention Center ', volg dan de aanwijzingen hieronder.

Van Baltimore Washington International Airport (BWI):
Uw beste optie is om de Marc trein nemen voor $ 5 - $ 7 naar Union Station DC. Echter, deze regel niet op zaterdag of zondag.
Als alternatief kunt u de Amtrak trein naar Union Station voor $ 20 - $ 25.
Of je kan stadsbus nummer B30 naar Greenbelt Station. De eerste bus vertrekt vanaf het vliegveld op 06:00 en de laatste om 22:50. De reis duurt iets meer dan een half uur. Dan van Greenbelt metrostation neemt u de groene lijn metro in de richting van de Tak Ave en stap uit bij 'Mount Vernon Plein 7 St. Convention Center', volg dan de aanwijzingen zoals hieronder. Totale kosten is $ 5,45.
Een taxi vanaf BWI zou kosten rond de $ 60 tot $ 75.

Van Union Station:
Neem de rode lijn metro naar Gallery plaats en ga naar de gele of groene lijn. Ga een halte naar 'Mount Vernon Plein 7 St. Convention Center' en volg de aanwijzingen zoals hieronder.

Van Mount Vernon Plein 7 St. Convention Center metrostation:
Neem de roltrap naar de uitgang. Bij het bereiken van de straat, steek de straat over in de richting van Subway restaurant. Blijven gaan in die richting op M Street, het passeren van een grote kerk aan de linkerkant van de straat. Op de hoek gaat u rechtsaf 6 St. Ga de heuvel af naar de buurt van het einde, waar je ons ziet in 1110 in een herenhuis met een brandtrap. Er zijn geen tekenen want dit is een historische wijk.
 • Waarde voor uw geld 8.6
 • Beveiliging 8.6
 • Plaats 9.1
 • Personeel 9.2
 • Sfeer 8.2
 • Properheid 7.8
 • Faciliteiten 7.7
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU
International House of Washington Located at 1110 6th st. nw, Washington, DC, Washington DC.
International House of Washington
USA
Washington DC District of Columbia 20001 1110 6th st. nw, Washington, DC
85% 1112
38.9044928 -77.0200181
International House of Washington
    Beschikbare Kamers

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om elke maand de beste hostelaanbiedingen en nieuws te ontvangen. U kunt uw lidmaatschap te allen tijde beëindigen.