Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Il Giglio Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
6.7
Goed 316 Beoordelingen
  • Waarde voor uw geld 6.0
  • Beveiliging 6.0
  • Plaats 8.0
  • Personeel 6.0
  • Sfeer 6.0
  • Properheid 7.0
  • Faciliteiten 8.0
RESERVEER NU
6.7
Goed 316 Beoordelingen
  • Waarde voor uw geld 6.0
  • Beveiliging 6.0
  • Plaats 8.0
  • Personeel 6.0
  • Sfeer 6.0
  • Properheid 7.0
  • Faciliteiten 8.0

De volgende beoordelingen zijn ingezonden door klanten die geboekt hebben in de laatste 12 maanden. De recensies en rankings in de rankingbox zijn gebaseerd op alle feedback en zijn de meningen van de klanten die een recensie ingediend hebben en zijn in geen geval de beoordeling van Hostelworld.com. Op deze manier krijgt u een recente ranking van de kwaliteit van het hostel.
Lees onze recensiesrichtlijnen

  • Tonen:
  • Sorteren Op:
12 okt 2016
8.6

Great facilities very close to the main train station. Fully recommended.

    • 8.0Waarde voor uw geld
    • 8.0Beveiliging
    • 10.0Plaats
    • 10.0Faciliteiten
    • 8.0Personeel
    • 8.0Sfeer
    • 8.0Properheid
  • Anoniem
  • Verenigde Staten, Gemengde Groep, 25-30
  • Novice Nomad
  • 4 Recensies
28 sep 2016
4.9

Checking in was confusing. Paying with card nearly impossible as the POS machine had no instructions and was in Italian. Bed was super uncomfortable, construction outside and hammering on nearby floors was loud from 7AM-6PM. Woke up one morning to doors propped open and unlatched. As the staff is never there it made me feel unsafe. Other guests were unfriendly/rude.

    • 4.0Waarde voor uw geld
    • 4.0Beveiliging
    • 6.0Plaats
    • 6.0Faciliteiten
    • 4.0Personeel
    • 4.0Sfeer
    • 6.0Properheid
Bekijk antwoord accommodatie

I'm very sorry for all the troubles that you had during your stay in Giglio. Pos machine works like all over the world and the instructions are in italian because we are in Italy. I'm very sorry for the noise but we can't stop any works in the building if they have the permission. So sorry also for the other guests that you find rude and unfriendly but we can't choose...... I hope anyway that you had good time in Florence. All the best

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.