Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Iguassu Falls Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vanuit alle richtingen moet men altijd uit bij Avenida das Cataratas, district Vila Yolanda. Als referentie u de Chaplin Snooker Bar kunt gebruiken . Het adres van het hostel is 668 Ignacio Sottomaior straat.

- Vanaf de luchthaven IGU in Brazilië moet men de 120 bus CENTRO vangen en stap uit bij de Avenida das Cataratas in de voorkant van de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda. Vanaf het vliegveld op weg naar de stad moet men uitstappen na het tweede stoplicht.

- Vanaf de luchthaven IGR in Argentinië moet men de bus nemen naar het centrum van Puerto Iguazu en uitstappen bij het ​​busstation en stap over op een andere bus naar Foz do Iguaçu - Brazilië . Toen in Brazilië stapt u uit bij de Avenida das Cataratas voor de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda . Vanaf de grens op weg naar de stad moet men uitstappen na het tweede stoplicht. WIJ herinneren dat OP WEG zal men moeten stoppen bij de Argentijnse GRENS en later aan de Braziliaanse grens ZIEN OVER DE PAPIEREN.

- Van het busstation - Rodoviaria in Brazilië moet men de 103 of 115 bus JARDIM DAS FLORES vangen en stap uit bij de Avenida das Cataratas in de voorkant van de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda.

- Van het busstation in Puerto Iguazu een must om de bus naar Foz do Iguaçu - Brazilië . Toen in Brazilië stapt u uit bij de Avenida das Cataratas voor de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda . Vanaf de grens op weg naar de stad moet men uitstappen na het tweede stoplicht. WIJ herinneren dat OP WEG zal men moeten stoppen bij de Argentijnse GRENS en later aan de Braziliaanse grens ZIEN OVER DE PAPIEREN.

- Van het busstation in Ciudad del Este in Paraguay een must om de bus naar Foz do Iguacu - Brazilië die elke 30 minuten vertrekt en wanneer in Brazilië men moet uitstappen bij de MacDonalds bushalte. Van Macdonald's naar het hostel is het niet te ver, slechts 8 blokken. WIJ herinneren dat OP WEG EEN NOODZAAK om te stoppen bij de Paraguayaanse GRENS en later aan de Braziliaanse grens ZIEN OVER DE PAPIEREN.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.