X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Iguassu Falls Hostel

Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda, Foz do Iguacu, Brazilië

Kaart & Route


96%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 100%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 98%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 98%Properheid
  • 98%Faciliteiten

Vanuit alle richtingen moet men altijd uit bij Avenida das Cataratas, district Vila Yolanda. Als referentie u de Chaplin Snooker Bar kunt gebruiken . Het adres van het hostel is 668 Ignacio Sottomaior straat.

- Vanaf de luchthaven IGU in Brazilië moet men de 120 bus CENTRO vangen en stap uit bij de Avenida das Cataratas in de voorkant van de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda. Vanaf het vliegveld op weg naar de stad moet men uitstappen na het tweede stoplicht.

- Vanaf de luchthaven IGR in Argentinië moet men de bus nemen naar het centrum van Puerto Iguazu en uitstappen bij het ​​busstation en stap over op een andere bus naar Foz do Iguaçu - Brazilië . Toen in Brazilië stapt u uit bij de Avenida das Cataratas voor de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda . Vanaf de grens op weg naar de stad moet men uitstappen na het tweede stoplicht. WIJ herinneren dat OP WEG zal men moeten stoppen bij de Argentijnse GRENS en later aan de Braziliaanse grens ZIEN OVER DE PAPIEREN.

- Van het busstation - Rodoviaria in Brazilië moet men de 103 of 115 bus JARDIM DAS FLORES vangen en stap uit bij de Avenida das Cataratas in de voorkant van de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda.

- Van het busstation in Puerto Iguazu een must om de bus naar Foz do Iguaçu - Brazilië . Toen in Brazilië stapt u uit bij de Avenida das Cataratas voor de Chaplin Snooker Bar ( tegenovergestelde richting van het hostel ). Het hostel locatie is op 668 Ignacio Sottomaior straat , wijk Vila Yolanda . Vanaf de grens op weg naar de stad moet men uitstappen na het tweede stoplicht. WIJ herinneren dat OP WEG zal men moeten stoppen bij de Argentijnse GRENS en later aan de Braziliaanse grens ZIEN OVER DE PAPIEREN.

- Van het busstation in Ciudad del Este in Paraguay een must om de bus naar Foz do Iguacu - Brazilië die elke 30 minuten vertrekt en wanneer in Brazilië men moet uitstappen bij de MacDonalds bushalte. Van Macdonald's naar het hostel is het niet te ver, slechts 8 blokken. WIJ herinneren dat OP WEG EEN NOODZAAK om te stoppen bij de Paraguayaanse GRENS en later aan de Braziliaanse grens ZIEN OVER DE PAPIEREN.