X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ideal Youth Hostel

C/Unio No. 12, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


81%Klassement

  • 79%Waarde voor uw geld
  • 81%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 86%Personeel
  • 73%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Komend vanuit BCN Airport:
Bus: Neem de Aerobus naar Plaza Catalunya (centrum), veranderen hier en neem de metro (Lijn 3/green lijn, richting Zona Universitria en stap uit slechts een halte verwijderd bij Liceu;.
Op de Ramblas Boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).

Vanaf het vliegveld van Girona:
Neem de pendelbus naar Barcelona Noord Busstation, vanaf daar lopen naar de metrohalte Arc de Triompf en neem de rode lijn (richting Hospital de Bellvitge), op Catalunya halte je moet veranderen in de groene lijn richting Zona Universitria en uitstappen slechts een halte verwijderd bij Liceu. Op de Ramblas Boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).

Trein RENFE:
Neem de C1 lokale trein richting Plaza Catalunya (midden), die elke 30 minuten rijdt. CHANGE op Plaza Catalunya en stap op de metro (Lijn 3/green lijn, richting Zona Universitria) en stap uit slechts een halte verwijderd bij Liceu.
Op de Ramblas Boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).

Aangekomen Vanaf treinstation Sants:
Metro: neem de metro (Lijn 3/green lijn, richting Canyelles) en Gett uit bij 'Liceu' stop. Op de Ramblas Boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).