X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Ideal Youth Hostel

Calle Unio 12, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


76%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 77%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 81%Personeel
  • 69%Sfeer
  • 68%Properheid
  • 68%Faciliteiten

Vertaald door Google Komend vanaf BCN Airport:
Bus: Neem de Aerobus naar Plaza Catalunya (centrum), verandert hier en neem de metro (Lijn 3 / groene lijn, richting Zona Universitria en stap uit slechts één halte verwijderd bij Liceu ;.
Op de Ramblas boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).

Vanaf het vliegveld van Girona:
Neem de pendelbus naar Barcelona Noord Busstation, vanaf daar lopen naar het metrostation Arc de Triompf en neem de rode lijn (richting Hospital de Bellvitge), op Catalunya halte moet je veranderen in de groene lijn richting Zona Universitria en uitstappen slechts één halte verwijderd bij Liceu. Op de Ramblas boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).

Train RENFE:
Neem de C1 lokale trein richting Plaza Catalunya (midden), die elke 30 minuten rijdt. CHANGE op Plaza Catalunya en stap op de metro (Lijn 3 / groene lijn, richting Zona Universitria) en stap uit slechts één halte verwijderd bij Liceu.
Op de Ramblas boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).

Aangekomen Vanaf het treinstation Sants:
Metro: neem de metro (Lijn 3 / groene lijn, richting Canyelles) en gett uit bij 'Liceu' stop. Op de Ramblas boulevard, op zoek naar Mc Donalds en Kentucky Fried Chicken, we zijn op de straat tegenover op de n10. (Kruising Ramblas Boulevard).