X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar IchiEnSou

4-2 Komatsu-Chou SijoSagaru 4 Choume YamatoOojiDou, Kyoto, Japan

Kaart & Route


95%Klassement

  • 97%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 100%Personeel
  • 97%Sfeer
  • 95%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de taxi:
We raden MK taxi voor de service en kosten. Vraag een chauffeur om ons te bellen voor de locatie van IchiEnSou te geven. Ze kunnen je naar een verkeerde plaats anders.

Met de trein:
Neem een ​​JR Nara lijn trein naar Tofukuji, de eerste halte station van Kyoto. Transfer naar Keihan lijn op Tofukuji en neem een ​​trein begrensd voor Demachiyanagi. Stap uit bij Gion Shijo en uit te lopen van de afrit # 6. Het gebouw waar je net uit kwam uit is Minamiza theater.

Om naar het pension uit Minamiza theater krijgen, lopen een blok naar het oosten (naar rechts als je naar buiten komen van de afrit # 6) (lopen van de rivier op de kaart) langs Shijo straat (hoofdstraat) en sla rechtsaf bij het eerste stoplicht. Wandel richting het zuiden voor een blok (30 meter) van het verkeerslicht, ziet u een smalle straat (de eerste straat van Shijo straat, ongeveer 3 meter breed) aan uw linkerhand. Lopen in de straat voor 15 meter van de hoek en je zal een klein bordje, IchiEnSou, te zien op een stuk hout op de zwarte poort van het guesthouse op uw linkerhand. Gelieve wandelen in de gang en je zult merken dat je uiteindelijk aankomen bij het guesthouse!

Met de bus:
Neem een ​​bus # 4 of # 17 of # 205 op A2 perron van het station van Kyoto en stap uit bij Shijo Kawaramachi. Loop terug over 15m naar het belangrijkste knooppunt van de twee drukke wegen, Kyoto en Kawaramachi. Vanaf de kruising, loop naar Kamo rivier langs Shijo straat en na het oversteken van de brug, zal je het theater te zien over de verkeerslichten. De routebeschrijving naar Guesthouse Ichiensou van het theater (Minamiza Theater) zijn hierboven weergegeven.


Als je het moeilijk vond om naar het guesthouse, geef ons dan een telefoontje van een openbare telefoon buiten het theater. Omdat het duurt maar 2 minuten voor ons om te gaan en ontmoeten met u in het theater van het pension, we zijn meer dan blij om te doen. Aarzel dan niet om ons te bellen.