X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hotel Umbria

Via Boncambi n.37, Perugia, Italië

Kaart & Route


91%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 84%Beveiliging
  • 100%Plaats
  • 96%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Hoe het hotel te bereiken met de auto:

volg de aanwijzingen voor Centro Storico - Universit per stranieri.Go rechtdoor op de Via Pinturicchio, en je krijgt bij de Piazza Fortebraccio (u zult aan uw linkerhand de Etruskische Boog): je moet de straat die op het juiste gezicht te nemen van de Boog (via Battisti) en u in de Piazza Cavallotti .U krijgt naar beneden gaan via della stella op te komen 'via della Cupa' en je zal de indicatie naar ons hotel aan uw linkerhand vindt.

hoe Via Marzia, onze gratis parkeren zone te bereiken:

volg de aanwijzingen voor Centro Storico - Piazza Partigiani (of Stazione Autobus) .Op Partizanen plein (met een standbeeld op het midden) volg de aanwijzingen voor de Piazza Italia en neem de Via Masi.You zal krijgen op de Piazza Italia (een groot plein met fonteinen en tuin) (heb je het aan uw linkerhand): u moet naar beneden gaan op de Via Marzia, aan uw rechterhand, en parkeer de auto daar.

met de trein :
Het hotel is verbonden met de belangrijkste stations: het is 2/3 minuten lopen van de bushalte van Piazza Morlacchi en Piazza Italia en 5/6 minuten van het Piazza Partigiani, belangrijkste pleinen van waaruit dagelijks bussen vertrekken naar alle belangrijke Umbrische centra. Het duurt minder dan 10 minuten naar het centraal station te komen.

Vanaf het treinstation kunt u een van de bussen (G, R, TD, TS) die op de bovenste Piazza Italia (het historische centrum, waar ons hotel is) hebben geschreven te nemen.
Elk van deze bussen geeft elke 20 minuten