X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Hotel Ronda

Carrer Sant Erasme, 19, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Met de auto
Het nemen van de AP-7/E-15 Vanuit Girona / Frankrijk, volg de borden C-33 Barcelona Aeroport om de stad binnen door de Avinguda Meridiana. Sla rechtsaf de Carrer Arag. Blijf doorgaan tot je de Muntaner straat waar je moet linksaf te bereiken. Neem het helemaal tot aan het einde, dat is Ronda Sant Antoni, waar je moet rechtsaf. Ga rechtdoor tot je de Mercat de Sant Antoni. Aan uw linkerhand vindt u een klein plein genaamd Plaa Pes de la Palla zien. Breng de auto direct over het plein naar de parkeergelegenheid van het hotel te krijgen.

Met het openbaar vervoer
1 Vanaf het vliegveld:. Neem de Aerobus direct buiten de terminal en stap uit bij de tweede naar de laatste halte Plaa Universitat. Lopen de rest van de weg naar beneden de Ronda Sant Antoni, tot u aan uw linkerhand een cafe genaamd Bracaf op een klein plein genaamd Plaa Pes de la Palla. Het hotel ligt direct achter het plein.
2 Vanaf het vliegveld:. Neem de trein die elk half uur vertrekt naar het centrum van de stad. Stap uit bij de halte Passeig de Grcia en daar overstappen op de metro. Neem de paarse lijn naar de halte Sant Antoni. Het hotel ligt ongeveer 100 meter aan de voet van de afrit Villarroel.
3 Vanaf het treinstation Estaci de Sants:. Neem de groene lijn van het metrostation Sants Estaci tot de halte Parallel en ga naar de paarse streep. Een halte is Sant Antoni. Het hotel ligt ongeveer 100 meter aan de voet van de afrit Villarroel.
4 Vanaf het busstation Estaci del Nord:. Neemt u de rode lijn van de metro van de Arc de Triomf tot de halte Universitat. Lopen de rest van de weg naar beneden de Ronda Sant Antoni, tot u aan uw linkerhand een cafe genaamd Bracaf op een klein plein genaamd Plaa Pes de la Palla. Het hotel ligt direct achter het plein.