X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hotel Plus

Bulharska 72, Bratislava, Bratislava, Slowakije

Kaart & Route


80%Klassement

  • 90%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 70%Plaats
  • 90%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 70%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het Centraal Station:

Na het wandelen in de voorkant van het station lopen langs de heuvel aan de linkerkant totdat je groot kruispunt bereiken met verkeerslichten. Je moet zien het grote gebouw van UniCredit bank op uw linkerkant. Trolleybus halte voor nummer 204 ligt achter de weg tegenover de bank. Rit duurt ongeveer 14 minuten. U moet uitstappen bij halte Bulharská. Loop dezelfde richting (er is een kleine richting teken rechts als je uit) en na 80 meter ziet u aan de voorkant van het hotel parkeerplaats naar het hotel raad zal komen.
U kunt kaartjes kopen bij de kaartautomaten in de voorkant van het station, of kiosk. Voor deze rit moet je gewoon 15 minuten ticket voor 50 cent. In het geval dat u verblijft meer dagen, dan kunt u ook kopen 1 dag (3,50 EUR), 2 dag (6,50 euro) of 3 dagenkaart (8 euro).
Tot trolleybus tijdschema beschikbaar op http://www.imhd.zoznam.sk/ba/ date

Van Bus Terminal:

Na het ophalen van de bus niet verder gaan in het stationsgebouw, maar lopen rond het naar links. Komt u bij kiosken door de hoofdweg. Je moet naar de halte aan de andere kant. Neem trolleybus nummer 205. Rit duurt ongeveer 18 minuten. U moet uitstappen bij halte Bulharská. Loop dezelfde richting (er is een kleine richting teken rechts als je uit) en na 80 meter ziet u aan de voorkant van het hotel parkeerplaats naar het hotel raad zal komen.
U kunt kaartjes kopen bij de kaartautomaten in de voorkant van het station, of kiosk. Voor deze rit moet je gewoon 15 minuten ticket voor 50 cent. In het geval dat u verblijft meer dagen, dan kunt u ook kopen 1 dag (3,50 EUR), 2 dag (6,50 euro) of 3 dagenkaart (8 euro).
Tot trolleybus tijdschema beschikbaar op http://www.imhd.zoznam.sk/ba/ date

Met de auto:

In de richting van Noord - Polen / Zilina (D1):

Toen goind in de richting van Zilina, kijk voor de richting raad te Ruzinov, neem dan de afrit naar beneden vanaf de snelweg en wordt u op "Ivanska cesta". Wanneer je naar het grote kruispunt met de Avion Shopping Center, linksaf naar Galvaniho straat. Dan blijven rechtdoor gaan, totdat je hotel richting borden aan beide zijden van de weg. Je moet LIDL supermarkt doorgeven aan de linkerkant. Dan slaat u linksaf naar Bulharská straat en na 50 meter weer opnieuw volgens richting bord.

In de richting van Tsjechië (E65) en Oostenrijk (E75, E58)

Na het invoeren van een schakeling van de snelweg bypass D1 rijden in de richting naar Zilina / Ruzinov tot u richting borden leiden naar Avion en Ikea. Neem de oprit naar Galvaniho straat en blijf rechtdoor gaan, totdat je hotel richting borden aan beide zijden van de weg. Je moet LIDL supermarkt doorgeven aan de linkerkant. Dan slaat u linksaf naar Bulharská straat en na 50 meter weer opnieuw volgens richting bord.

Vanaf MRŠtefánik vliegveld (2 km):

U kunt een taxi bellen of ga door goedkopere openbaar vervoer. Als u kiest taxi, neem niet de taxi een verblijf op de luchthaven zoals ze zijn erg duur. Bel Delta Taxi op 421 (2) 16 016. U moet betalen 7-10 euro.
Als u kiest voor het openbaar vervoer, op de bus nummer 96, overstappen op bus 65 bij halte "Stará Ivanska" en stap uit bij de volgende halte "Pri zvonici". Vanaf halte "Stará Ivanska" je kunt ook lopen, het hotel is zo slechts 400 meter achter de hoek.
! Nachtbus N61 rijdt rechtstreeks van de luchthaven naar het hotel - halte "Pri Zvonici".
U kunt kaartjes kopen bij de kaartjesautomaat op de luchthaven bushalte. In het geval dat u verblijft meer dagen, dan kunt u ook kopen 1 dag (3,50 EUR), 2 dag (6,50 euro) of 3 dagenkaart (8 euro).

Up to date bus tijdschema's zijn hier beschikbaar:

http://imhd.zoznam.sk/ba/