X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Hotel Pavone

Via Enrico Dandolo 2, Milaan, Italië

Kaart & Route


geen rating

  • Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Vertaald door Google Pavone ligt op 10 minuten van de luchthaven Linate, op 15 minuten van het treinstation einde 20 minuten van Milaan Fair Trade, waardoor het ideaal is voor het navigeren door en uit de stad snel maakt.

TREIN:
Uitgaan van het centraal station aan de rechterzijde net voor Hotel Gallia neemt u bus n 60 en stap uit bij de Corso di Porta Vittoria / Savar STOP: tegenover 50 meter aan de rechterkant ziet u het bord - bord van het hotel op de hoek van Dandolo straat.

CAR:
Einde van de snelwegen rijdt u richting de connectionring (Tangenziale) u kijken Tangernziale Est Linate en aandacht besteden aan Forlanini Exit, rechtdoor tot u het Piazza (plein) Cinque Giornate (kolom in het midden) te steken en daarna altijd straight begint Corso di Porta Vittoria, tweede straat (Via Dandolo) aan de rechterkant is het Hotel.

VLIEGTUIG:
Vanaf de luchthaven Linate neemt u bus n 73 en stap uit bij de Corso di Porta Vittoria Savar stop,
tegenover 50 meter aan de rechterkant ziet u het uithangbord van het hotel op de hoek van Dandolo straat.
Vanaf de luchthaven Malpensa neemt u de Malpensa Express trein tot aan het station van Cadorna, waar u verbinding met tram n 27 en stap uit bij de Corso di Porta Vittoria / Savar stop, tegenover 50 meter aan de rechterkant ziet u het bord - raad van het hotel op de hoek van Dandolo straat.